Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки Миланези!Покажавме кој е подобриот!Одлична игра,скоро совршена соработка мегу играчите(секогаш може и подобро нели),прекрасни асистенции на кака,ма да сакав и он вечерва да им шибне еден гол,роналдињо ги исполнува своите ветувања,полека се врака во форма овој пат со одличен погодок!Прекрасен гол дефинитивно.Одлична игра и на Гатузо,Амброзини,Абиати..:pipi:Шева имаше шанса да даде гол,мегутоа ке дојде денот да се прослави и он:smir:Денес покажавме кој тим е подобриот-МИЛАН ЗАСЕКОГАШ!:pipi:

Ајде честитки за победата,Роналдињо,Кака,Гатузо и Амброзини одиграа екстра,се на се супер заслузени 3 бода!!

Во името на Берлускони, Галијани и Роналдињо: пуштај вода :pop:

295246av-1.jpg

Честитки за победата и од мене.
Останав и на зборот дека доколку изгуби Интер ќе закачам аватар од Милан.
Разликата во играта беше во тоа што вие го имавте КАКА , а ние МАТЕРАЦИ И БУРДИСО.
МАТЕРАЦИ како што пишав и пред почетокот на натпреварот не му е местото во фудбалската игра.
Тој е роден за во НХЛ-рагбист.
Поздрав до сите фанови на МИЛАН, Милан вечерва беше подобар и повеќе ја сакаше победата.
Пред фактите и боговите клечаат.

Мафијо ме интересира колку од вас гледаа фудбал и колку ги гледаа Кака и Роналдињо....ако сте гледале фудбал ќе кажевте дека мен оф де меч беше Амброзини :toe::toe:
Еве пример ќе ви кажам....кај нас во Кавадарци(поточно КК Фени Индустри)на припремите дојде еден црнец со афро фризура и жолта коса а човекот немаше врска од кошарка но сепак над клупата се собраа над 50 луѓе за да го видат и сликаат:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

БТВ според мене распоредот е ваков Амброзини,Кака,Роналдињо,Абиати,Замброта...:helou:

Аватаров ќе го носам додека Интер не победи, се надевам дека за 7-8 кола дека ќе биде:baeh:

"There are two good teams that are playing in Milano, those teams are Ac Milan and AC Milan reserve team " :pos2::pos2:

Честитки за победата и од мене.
Останав и на зборот дека доколку изгуби Интер ќе закачам аватар од Милан.
Разликата во играта беше во тоа што вие го имавте КАКА , а ние МАТЕРАЦИ И БУРДИСО.
МАТЕРАЦИ како што пишав и пред почетокот на натпреварот не му е местото во фудбалската игра.
Тој е роден за во НХЛ-рагбист.
Поздрав до сите фанови на МИЛАН, Милан вечерва беше подобар и повеќе ја сакаше победата.
Пред фактите и боговите клечаат.
Многу Убав Аватар имаш бре?? од кај си го купи??:baeh::baeh::baeh:
П.С: Сонот не беше целосно малер де ( јеес ми се исполни(на пола) соноооот)))

Поздрав до Росоњерите :)

Ac-milan-ronaldinho.jpg

еве негова изјава после дуелот...

I'm very happy, I hoped in a night like this. I feel at home here and this goal is for all the fans who always cheered me on. We are working a lot to improve and this is also a present for president Berlusconi.

Многу Убав Аватар имаш бре?? од кај си го купи??:baeh::baeh::baeh:
П.С: Сонот не беше целосно малер де ( јеес ми се исполни(на пола) соноооот)))
Думан како што гледам ке си носи вечно аватарче од Милан..:pos2::pos2:

Секоја чест, само така со циганите! Знаев дека ќе тепаат :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom