Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj честито и од мене не коментирам за натпреварот победа си е победа браво :smir:

Честитки за победата, сакав Шева да го заќути Му ама ништо :)

Честито за победата. Подобра игра покажавте вечерва, и помалку или повеќе, заслужено победивте.

со тешко срце, но морам, честито победа,

Честитки.

Подобар противник бевте вечерва

кога ИНТЕР ке го тапа милан на следиот натпревар, го очекувам истото,

Браво и честитки... друго неможам да кажам, утре кога ќе се соземам може ќе надополнам :)

Можеби победувате во дерби натпреварите, но морате и против малите екипи да победувате, т.е. константно да играте добро цела сезона ако сакате да конкурирате за титулата.

епа сеа игравме против првиот и тепавме... следно коло играме против последните - Каљари и ако тепаме мислам дека е доволно добар доказ за тоа колкави ни се шансите за титулата...

550873icon_wink.gif
727370icon_twisted.gif
550873icon_wink.gif

Победаааа, ај нека ни е честито браво за сите одлично изигравме и заслушено тепавме.
Ајде убаво ни појде, барем нема да го пцуеме Анчелоти :pos:

Ка-Па-Ро ... се исплати :)

116927icon_exclaim.gif

Можеби победувате во дерби натпреварите, но морате и против малите екипи да победувате, т.е. константно да играте добро цела сезона ако сакате да конкурирате за титулата.

ima vreme ke bide i so malite ekipi... loso trgna na pocetok ne se dobro razigraeni igracite ali sega vleguvame vo dobra igra i ima se da gazime !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

милааан милан соло кон те семпре пеер тее

ова беше најубавиот натпревар на милан во сериа А во последниве години

кака и роналдињо ѕверови:vozbud: ах колку сум горда какви играчи имаме во тимот

ама браво и за навивачите на сан сиро
каква атмосфера на стадионот....па на почетокот и крајот химната наша
ааа препрекрасно:pipi:

браво миланези, јас сум најгорда на вас:vozbud:

кога ИНТЕР ке го тапа милан на следиот натпревар, го очекувам истото,

тоа нема да се случи брзо :smir: барем не сезонава

но ќе го има барем од некои членови сигурно

не може да претпоставите колку сум среќна :vozbud::vozbud::vozbud:
300 на сата ми чука срцево :vozbud:

честито победааааааааааааааааа :vozbud:

и фала на сите интераши што честитаа тука, тоа е фер навистина и секако култура на вистинските навивачи :pipi:

Сега ќе слушаме изјава од Мурињо "Интер нема шанси да изгубеше ако игравме со 11 играчи":tv: .
Одлична игра од целиот тим, ме радува тоа што Кака почна да си ја враќа формата и фактот што Роналдињо идлично проигрува.
Како и да е Честитки за победата.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom