Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако продолжат вака, Јуве ке го угушат..:smir:Честито прва победа, само така да продолжете!
:wink:

Epa eve te razocara :pos2: a i mene kakvi dva ziceri utna aj bar nema 100% da igra vo sreda.A ova bese pobeda onaka od maka deka mnogu ni se sobra i nekoj morase da plati:helou:така и си мислев!!!
сега го чекам Бориело, се надевам нема да ме разочара![]()

Дефинитивно бомба и неодбранлив
Потоа Пато..супер гол,дечкото полека се става во форма и соработува со останатите
Врвот на се' беше Кака
Уште една убавина од гол!Ма ни да планираа вакви голови немаше да се остварат:back:Конечно тимот почна да соработува.Роналдињо,верувам уште две или три утакмици ке се склопи во тимот иако од сеа уште покажува желба дека сака повторно да стане голгетер број еден
Бориело исто така ја има укопчено играта и очекувам наредниве утакмици исто неколку гола и од него.Се на се' супер утакмица,многу добри проигрувања(мегу кои на кака со трите играчи од лацио),скоро одлична соработка во тимот,мегутоа не се ни Лацио за подценување.Имаа одлична игра,малку слаба им беше одбраната,но сепак,пропуштените шанси неможат да ги вратат
Очекувам добра игра и на наредното дерби со Интер
Честитки Миланези!:back: