Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е,ама Бориело е дупка топка не шутна,изигра едно полувреме ај сеа СИКТЕР НА КЛУПА.

Замбро мајсторре:zver::zver::zver::zver::zver::pehar::pehar::pehar::3::3::3::hump::hump::motor::motor::pishtoldz:pishtoldz:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::kez::kez::kez::je::je::je::je::je::bravo::bravo::bravo::bravo:
Абе имаше уште смајлиња друг пут сите стај ги на што личи ова
Gennaro Boriello???:uvo::uvo::uvo:
Се збуни Марко си е он :)

Добро е,ама Бориело е дупка топка не шутна,изигра едно полувреме ај сеа СИКТЕР НА КЛУПА.
Добро е вака бе шо сиктер барем прием добар има за разлика од Шева, и не зезна ништо Бориело па мрш на клупа

леле голот на замброотаааа:vozbud:

убаво играат и имаат убави асистенции
ајде вака да продолжат:pipi:

Абе имаше уште смајлиња друг пут сите стај ги на што личи ова
Ај за следниот гол на Милан:helou:
БТВ одлична игра на Милан во првото полувреме се надевам дека вака ќе играат и во второто....само 3 гола не делат од минатогодишниот резултат:kesa:

добро е што се враќа моралот кај играчите и што ѕвездите не добиваат шанса пред тие што покажуваат повеќе... ми се свиѓа што Кака полека се враќа во форма само уште на шутот да проработи :), а гледам сте се распишувале за Замброта (не дека не треба...) ама ко да сум влегол во Фан Клуб јуве :)

ај само да издржиме до крај , ако не и да зголемиме водство:helou:

на што личи ова

Добро е вака бе шо сиктер барем прием добар има за разлика од Шева, и не зезна ништо Бориело па мрш на клупа
:pos2::pos2::pos2: NE PRAJ GLUPI SPOREDBI ZITI SE,PRIEM!?! DA NE MU JA DADESE SHEVA VO CETVRTOKOT NEMASE NI NA KLUPA DA BIDE DENES BORIELO AJ POZZ.:helou:

:pos2::pos2::pos2: NE PRAJ GLUPI SPOREDBI ZITI SE,PRIEM!?! DA NE MU JA DADESE SHEVA VO CETVRTOKOT NEMASE NI NA KLUPA DA BIDE DENES BORIELO AJ POZZ.:helou:
Важна е тимската игра не да гледаш да дадеш гол, Шева "БИЛ" јак во минатото ама минато е минато неможеш да правиш споредба исто и Дида беше најдобар ама сеа не е...

Мајсторееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
5-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!уште еден гол!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom