Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има и по некој изгубен германец:pos2:

Абе ова е нов милан алооооо ке газат сезонава.А едвај чекам на 28 Септември дербито со Интер лузерите:vozbud::vozbud:

Шева предавник??? хахаха, абре луѓе уште ли не сфаќате дека парите си го направија своето. Па Шевченко никогаш не би заминал од Милан, колку само му помагаа и Берлускони и Анчелоти, али колку ли беа 100.000 фунти неделно не е мала работа, дај размислете малку. Пример: Кака отсекогаш вели дека го сака Милан, али кај и да е ќе дојде времето кога Челзи/Реал ќе лупнат плата од 200.000 фунти, и Кака ќе си замине, баш ме интересира дали би го викале предавник.

Се здивевте оваа година со купување играчи (=

Abe so kogo padnaja milan u liga na sampioni, nesto gi nema :pos2::pos2::pos2:
Абе знаеш какво е чуството 7 да имаш освоено ? едноставно ти се одигрува сеа малце УЕФА и СЕРИА А и после пак во ЛШ ќе се вратиме до тогаш нека се радуваат екипи како Челзи, Арсенал ... тие што немаат ниту еднаш земено :(

Абе знаеш какво е чуството 7 да имаш освоено ? едноставно ти се одигрува сеа малце УЕФА и СЕРИА А и после пак во ЛШ ќе се вратиме до тогаш нека се радуваат екипи како Челзи, Арсенал ... тие што немаат ниту еднаш земено :(
Ја знам како е 9 да имам освоено(иако не ги иам ја освоено :) ) и не ми се одигрува :)

Ја знам како е 9 да имам освоено(иако не ги иам ја освоено :) ) и не ми се одигрува :)

Тrue true .

Иако тоа што се случи со Милан минатата година т.е. пласманот во УЕФА беше и најдобра варијaнта за нив , со оглед дека и Галијани и Берлускони мижеа и се правеа наудрени додека Милан тонеше . Ако тоа не ги освести тогаш незнам што , истото е и причина што оваа година беа доста активни на трансфер - пазарот . Иднината ке покаже дали ке профитираат од нивните инвестиции , ако не , прв на мета е Анчелоти .

@SASUKE , ај ти се молам Caps Off

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom