Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пропаѓаат или одново се раѓаат ?![]()
PA AKO SI ZA MILAN KE SVATIS DEKA SO 10 NOVI IGRACI I FALA BOGU BEZ BROKI ODO OSVOJUVAME TITULA OVAA GOD.милааааан , милаааан ... за нив сум али јебига пропаѓаат![]()
Нормално дека уште сака да е у Милан - па они се шампиони бре
Броки не е заминат... не им се дава така лесно дете на МиланPA AKO SI ZA MILAN KE SVATIS DEKA SO 10 NOVI IGRACI I FALA BOGU BEZ BROKI ODO OSVOJUVAME TITULA OVAA GOD.
Abe so kogo padnaja milan u liga na sampioni, nesto gi nema :pos2::pos2::pos2:
Абе знаеш какво е чуството 7 да имаш освоено ? едноставно ти се одигрува сеа малце УЕФА и СЕРИА А и после пак во ЛШ ќе се вратиме до тогаш нека се радуваат екипи како Челзи, Арсенал ... тие што немаат ниту еднаш земеноAbe so kogo padnaja milan u liga na sampioni, nesto gi nema :pos2::pos2::pos2:
Ја знам како е 9 да имам освоено(иако не ги иам ја освоеноАбе знаеш какво е чуството 7 да имаш освоено ? едноставно ти се одигрува сеа малце УЕФА и СЕРИА А и после пак во ЛШ ќе се вратиме до тогаш нека се радуваат екипи како Челзи, Арсенал ... тие што немаат ниту еднаш земено![]()
Ја знам како е 9 да имам освоено(иако не ги иам ја освоено) и не ми се одигрува
![]()