Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе шо се дешава читав нешто Баерн ама не разбрав:uvo:Ваљда не е проблем што го позајмивме Одо на една сезона???:helou:
Да бе шо се дешава читав нешто Баерн ама не разбрав:uvo:
Ај па другата сезона ако не го земеме Ебуе или Сања ќе го земеме Лам:helou:
Senderos will have to wait for his Milan debut as he is currently suffering from a back injury.
A STO TI DENE DRKAS NA TOA STO REKLE STARCIVE???GRDIVE STARACI MOZAT SAMO DA SONUVAAT DA BIDAT LEGENDI KAKO SEVA A KOGA KE CRKNAT KE IM SE MOCAM NA GROB SO DRES NA SEVA OBLECEN NA MENE,ZATOA STO VISTINSKI FAN NA MILAN NE SERE ZA NASIOT VTOR NAJDOBAR STRELEC VO ISTORIJATA!!!Official: Oddo Signs For Bayern
Ај со среќа нека му е ќе бев позадоволен ако не беше позајмица ама ај може ќе го купат целосно на карај на сезоната, сеа има повеќе место за Антонини / Бонера...
пс.
Костакурта; Милан направи грешка за Шевченко
Звонимир Бобан не е задоволен од враќањето на Шева во Милан
:icon_roll
Дркам само на братучедки ако имаш бујрум носи ...A STO TI DENE DRKAS NA TOA STO REKLE STARCIVE???GRDIVE STARACI MOZAT SAMO DA SONUVAAT DA BIDAT LEGENDI KAKO SEVA A KOGA KE CRKNAT KE IM SE MOCAM NA GROB SO DRES NA SEVA OBLECEN NA MENE,ZATOA STO VISTINSKI FAN NA MILAN NE SERE ZA NASIOT VTOR NAJDOBAR STRELEC VO ISTORIJATA!!!
ABE JAS ODKOGA ZNAM ZA FUDBAL I ZA MILAN SEVA E MOJ IDOL I STO AKO OTISOL COVEK NE SMEE DA ZGRESI??? A VO NEDELA SRCE KE OSTAVI NA TEREN ZA DA IM DOKAZE NA SITE DEKA ZALI I DEKA VO SRCETO MU E SAMO MILAN.....I STVARNO I MENE MI BESE KRIVO KOGA ZAMINA AMA ZNAEV DEKA KE SE VRATI ZATOA POLEKA NEMORA DA IZBRZUVATE SO PANICNI KOMENTARI NA COSTA. I BOBAN,NIVNOTO VREME ZAVRSI A TI MILANEZ LI BESE? NE SPOMNUVAJ BRATUCEDKI ZOSTO JAS NE SPOMNAV TVOI OK.KAKO I DA E SEVA SE VRATI I JAS SUM UVEREN DEKA NAJVEKE SAKA DA IM POKAZE NA FANOVITE KAKO VAS DEKA VREDI!!!ај престанете за глупости да пишувате по темава
немора само со ок, да, не, не се согласувам, се согласувам да пишувате постови
на секој саат има нови 15 мислења
ај намалете малце:uvo:
и SASUKE престани со тоа дека шева е совршен дека е легенда
шева БЕШЕ за сите нас но замина...стана предавник
а вистинските легенди на тимовите не го напуштаат тимот кога им се најпотребни
во право е миланез
костакурта е вистинска легенда направи многу за милан и остана во него
и ти не си фан на милан штом да збориш такви работи за фудбалери што се направиле за овој тим...да им идеш на погреб со дрес од предавник...ти си луд бе![]()
пропаѓаат или одново се раѓаат ?милааааан , милаааан ... за нив сум али јебига пропаѓаат![]()