Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се нервирам за Кака што се повреди не за пријателскатаШто се нервираш бе и ти за тоа пријателски се чекај,сеа ќе почне сезоната...![]()
Леле не ми спомнуј сеа кога ќе излезе нов одма земам[zEUs];1543075 напиша:Миланез` ти треба да си тренер на милан имаш долгогодишно искуство на менаѓер на ком знаеш кој треба да продадеш а кој треба да купиш :pos2:

Ќе земаме само до 24 год. исто како на менаџер што правамEVE JAS SUM ASISTENT MENAGER
Milanez' jas sum ti menager ( na menagerot( championship manager) na kom. sum 6 god trener na milan i site 6 osvojuvam se zivo i divo) haha
Sea kolega so taktika ke pravime??A koj ke stavume u igra??

Абе кој курац никогаш неможе да се направи асално Ка-Па-Ро :nerv:
Тогаш Роналдо сеа Кака со повреди ...
Секоја сезона ние највише имаме проблем со повредите затоа и неможеме да фатиме некоја серија од победи од кога освоивме супер купот некако ка малер све да не следи.
Оваа сезона замина доста стари играчи (Фиори, Сержињо, Кафу) а наредната ќе заминат и (Дида,Фавали,Шимич,Малдини,Емерсон) и таман ќе си оформиме после тимче. Ќе го имаме и голманчето младо место Дида и уругвајците би требало![]()
Гуркуф не се враќа кој сака кладба ?
А тие со болд што си ги обележал требаше сезонава да заминат ама дека бевме во мала криза со пари така да идната ќе се најде замени.
Ќе земаме само до 24 год. исто како на менаџер што правам![]()
ama Gurkof svarno treba da go vratat

Oд него прости си се он не се враќа више...
За денес еве вака,да одземеме 1 гол дека е пријателска да одземеме уште 2 дека немавме напаѓачи и пак ни остануваат 2 што не знам како ке се оправдаат![]()
:pos2:Mnogu ubavo objasnuvanje
A tolkuuu mi se dopagase Gurkuff( mnogu e ubav)![]()

4-1-2-1-2Totalno se soglasuvam (4-4-2 li ke igrame)
ama Gurkof svarno treba da go vratat
А ништо да не одземеме да го додадеме Абиајти и ќе останат пеналитеOд него прости си се он не се враќа више...
За денес еве вака,да одземеме 1 гол дека е пријателска да одземеме уште 2 дека немавме напаѓачи и пак ни остануваат 2 што не знам како ке се оправдаат![]()

А ништо да не одземеме да го додадеме Абиајти и ќе останат пеналите![]()