Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Готово Оливеира не е више наш играч, второлигашот Сарагоса го откупи договорот - линк
milan i definitivno ima najlosa transfer politikaslapkanje
kako moze da go dava oliveira....a ne veruvam deka i borielo ke go zemat a ako go zimat ne treba da mu go dadat di dzenaro

пак шпекулации за Кака
сега Челзи со голема понуда ама јас не се сложувам со ова не смее Кака да се даде туку така

jas mislam deka najdobro ke bide da se puste ako ni gi dadat karvaljo i drogba i plus edno 25-30 miliona taka da ke mozeme da go zememe i roni a ako on se vrati u forma togas zimame 3 tituli drugata sezona
toa e moe mislenje nemojte da me pcuete znam deka go sakate kaka(i mene mi e omilen igrac:))

jas mislam deka najdobro ke bide da se puste ako ni gi dadat karvaljo i drogba i plus edno 25-30 miliona taka da ke mozeme da go zememe i roni a ako on se vrati u forma togas zimame 3 tituli drugata sezona
toa e moe mislenje nemojte da me pcuete znam deka go sakate kaka(i mene mi e omilen igrac:))

не е тоа решението ... ние со Кака и без овие засилувања што ги наброи имаме освоено титули (ЛШ и Светскиот тојота куп) ... треба само паметно да се направат трансферите :smir:

пак шпекулации за Кака
сега Челзи со голема понуда ама јас не се сложувам со ова не смее Кака да се даде туку така
Кака е НЕЗАМЕНЛИВ, кој може да замени играч како Кака ?
Што полза ќе имаме од Карваљо и од Дрогба :P
Да си ми при рука коа ќе ти га акнав една

:bang:[]

Шо ќотек лежи во тебе , не си свесен а ......(шамар....па...уште еден)..а:smir:

aj malce razmislete dali nema da bideme podobri so loris,flamini,roni,karvaljo i drogba ali nema veze sepak najdobro bi bilo kaka da si ostane ama pod uslov da se vrate u forma ako igra kako ovaa sezona nisto ne napravivme znam deka bese poradi povredata ali toa ti e
btw pozz do site od trajceto(lozari istok):helou:

Хех,Мурињо у Интер

aj malce razmislete dali nema da bideme podobri so loris,flamini,roni,karvaljo i drogba ali nema veze sepak najdobro bi bilo kaka da si ostane ama pod uslov da se vrate u forma ako igra kako ovaa sezona nisto ne napravivme znam deka bese poradi povredata ali toa ti e
btw pozz do site od trajceto(lozari istok):helou:
Ветив дека нема да пишувам на темава, али морам, простете.

:violent1::violent1:
jpeg1098596653.jpg

Поздрави го и ти, респекат !

И да ни ги дадат и Чех, Ешли Кол и Балак иплус едно 50-60 милиона за Кака ќе биде добро????

Не иде у обзир у ниедна комбинација,не дека пресметани финансиски не вредат поише ама Кака е моментално е незаменлив со ништо,ако се деси тој помор на играчи летово со нови имиња и стари у аут,Кака Сидорф и Пирло/Гатузо ке треба да бидат нешто како кичма на тимот и било кој од нив да си иде ке има куршлуз..
еее за одгодина нека го турат Есиен место Карваљо ке праиме муабет :)

milan4ever кажи му на Исток да се врати штуро е без него овде а и секаде hihi

кака во саботата ја напуштил болницата во рио
еве и слика кај што се гледа дека се чуствува добро и не е толку сериозно со што во септември можеме да го очекуваме со многу головии и асистенции:vozbud:
f_povredenm_507eafa.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom