Roswell
Tu Sei Tutta La Mia Vita
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
milan i definitivno ima najlosa transfer politikaslapkanjeГотово Оливеира не е више наш играч, второлигашот Сарагоса го откупи договорот - линк
jas mislam deka najdobro ke bide da se puste ako ni gi dadat karvaljo i drogba i plus edno 25-30 miliona taka da ke mozeme da go zememe i roni a ako on se vrati u forma togas zimame 3 tituli drugata sezona
toa e moe mislenje nemojte da me pcuete znam deka go sakate kaka(i mene mi e omilen igrac)
Кака е НЕЗАМЕНЛИВ, кој може да замени играч како Кака ?пак шпекулации за Кака
сега Челзи со голема понуда ама јас не се сложувам со ова не смее Кака да се даде туку така
Да си ми при рука коа ќе ти га акнав еднаjas mislam deka najdobro ke bide da se puste ako ni gi dadat karvaljo i drogba i plus edno 25-30 miliona taka da ke mozeme da go zememe i roni a ako on se vrati u forma togas zimame 3 tituli drugata sezona
toa e moe mislenje nemojte da me pcuete znam deka go sakate kaka(i mene mi e omilen igrac)
jas mislam deka najdobro ke bide da se puste ako ni gi dadat karvaljo i drogba i plus edno 25-30 miliona taka da ke mozeme da go zememe i roni a ako on se vrati u forma togas zimame 3 tituli drugata sezona
А што кур ни кажуваш нас ?Хех,Мурињо у Интер
Ветив дека нема да пишувам на темава, али морам, простете.aj malce razmislete dali nema da bideme podobri so loris,flamini,roni,karvaljo i drogba ali nema veze sepak najdobro bi bilo kaka da si ostane ama pod uslov da se vrate u forma ako igra kako ovaa sezona nisto ne napravivme znam deka bese poradi povredata ali toa ti e
btw pozz do site od trajceto(lozari istok):helou:
И да ни ги дадат и Чех, Ешли Кол и Балак иплус едно 50-60 милиона за Кака ќе биде добро????jas mislam deka najdobro ke bide da se puste ako ni gi dadat karvaljo i drogba i plus edno 25-30 miliona taka da ke mozeme da go zememe i roni a ako on se vrati u forma togas zimame 3 tituli drugata sezona