Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@kgn.Lucifer
Многу натрасака вечерва те удрило виното изгледа :D
Џилардино ти е играч од видот на Инзаги, сите голови што ги дал се внатре во шеснаестерецот, кога си видел некој од овие играчи да даде гол од надвор ?
Разликата им е тоа што Пипо за разлика од Џила е многу поснаодлив знае да се пикне да искористи мешаница и скоро секогаш е кј што треба, а Џила гол дава само кога ќе му га нацрташ топката убаво само да га вгнезди :)
Кога сме кј Џила многу пати не спасил до сеа, ни донел значајни бодови и не се заборава лесно тоа што играчот ќе го стори за тимот ...
А вистина е дека Џила е големо дрво од кога дојде во Милан, сеа почна и корења да пушта ...

А за Роналдо пак грешиш :D
Роналдо даде 7/8 гола минатата сезона и пак исти курац, директен пласман во ЛШ ни донесоа играчите кој наступиа во ЛШ а не во Сериа А.
Како што памтим минатата сезона бевме големи дрва во Сериа А нешто слично како оваа ...
Како прво вчера не бев пијан:pos:
Абе Миланез јас не викам дека Џила не знае уопште гол да даде али и мене да ми наместат топка само да ја пикнам у гол ке ја пикнам да му ебам мајката!Плус си признаваш дека беше дрво од кога дојде во Милан-значи завршена работа за него-треба да се ПРОДАДЕ!!!
Иначе ако заборави и лани на почеток на сезона бевме ептен катастрофални но на полусезона го купија Роналдо и од тогаш живна играта во Калчото!Милан лани си играше супер фудбал во Лига на Шампиони ама во калчото беа дрва се додека не дојде Ел Феномено:)
офтопик:Миланез да не беше ти пијан вчера зш вчера вечер ми те немаше на форум и од кога дојде почна да лупеташ:muu:

aj да го скршам мразот...

Фреј е сеуште првиот избор за голман на Милан http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=16865

.... но Галијани вика дека моментално имаме 4 голмана : Dida, Abbiati, Kalac, Storari , па затоа првин ќе мора да се продаде некој па да се размислува за нов голман...

офтопик:Миланез да не беше ти пијан вчера зш вчера вечер ми те немаше на форум и од кога дојде почна да лупеташ:muu:
Не бе ... виде негде да лупнав нешто кажав како што е :D
aj да го скршам мразот...

Фреј е сеуште првиот избор за голман на Милан http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=16865

.... но Галијани вика дека моментално имаме 4 голмана : Dida, Abbiati, Kalac, Storari , па затоа првин ќе мора да се продаде некој па да се размислува за нов голман...
Најпаметно нека ги дадат Калач, Дида и Сторари, а прв голман да биде Лорис (Фреј,Гомеш), а резерва Абиати и тој младиот голман како трет ...
Така би имале 2 добри голмани и доколку се повреди еден ...

abe treba da se zeme loris toj e mlad i mnogu dobar golman i moze da brani cela kariera za milan znaci moze da brani edno 10 godini
frey nekako ne mi e po vkus
milanez se slagam so tebe za vtoriot i tretiot golman

Не бе ... виде негде да лупнав нешто кажав како што е :D

Најпаметно нека ги дадат Калач, Дида и Сторари, а прв голман да биде Лорис (Фреј,Гомеш), а резерва Абиати и тој младиот голман како трет ...
Така би имале 2 добри голмани и доколку се повреди еден ...
Сторари може да се зачува,ке се најде некогаш сепак добар голман е според мене!Има во него квалитети но ке го кажам тоа што го кажуваше Синдикат секогаш-премногу е низок:):Milan:

кој е тој лорис?кај игра?добар е?поз:)

hmmmm
di dzenaro toj e dobar daj kazete ako znaete kolku golovi dadil za bolonja

кој е тој лорис?кај игра?добар е?поз:)

еве оваа сезона (2007/2008) во француската прва лига колку голови примиле сите тимови

1. Lyon 37
2. Bordeaux 38
3. Marseille 45
4. Nancy 30
5. St. Etienne 34
6. Rennes 44
7. Lille 32
8. Nice 30 (дефинитивно најмалку голови примено заедно со Нанси , каде што Хогу Лорис бранел на 30 натпревари)
9. Le Mans 49
10. Lorient 35
11. Caen 53
12. Monaco 48
13. Valenciennes 40
14. Sochaux 43
15. Auxerre 52
16. Paris SG 45
17. Toulouse 42
18. Lens 52
19. Strasbourg 55
20. Metz 64

мене вака ми изгледа дека е добар голман , но најверојатно тоа не е заради послабиот квалитет на француската лига од останатите попопуларни лиги како калчо , премиер , премиера , бундес туку до него е :helou:

Да се надеваме дека е до него.А сеа овој ќе е втор голман или дида ќе лета.

Дида е летнат од дамна ... кој голман ќе дојде летово ќе биде прв

многу ми е променлив овој Галијани и прва цел му е Фреј од Фиорентина ...па прво да го земеме овој Лорис па после ќе видиме кој што како ќе лета и ќе биде :)

Готово Оливеира не е више наш играч, второлигашот Сарагоса го откупи договорот - линк

abe a so se desi so Gurkuf? kaj ke ide?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom