Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аман веќе со повредиве и леле кај најде сега казната со Неста и против Јуве ќе го нема :tapp:

Замброта е пред потпишување на договор со Милан и тоа треба да се реализира и да се потврди во следниве денови.

Додека Нистелрој сериозно размислува за трансфер во Милан. Ако се служи овој трансфер тој ќе стане првиот фудбалер во историјата којшто играл во Холандија, Шпанија, Англија и Италија.

А поранешниот тренер на Милан Ариго Саки смета дека Милан треба да ја сменат трансферната политика и повеќе да се осврнат кон млади фудбалери, а не кон веќе докажани фудбалски ѕвезди.

Така а....епа штом бил таков натпреварот со Сампдорија, дај да пратиме жалба да им препишат три бода на Милан наместо на Сампдорија....хахахах

Трпете.
izvini kade bese lani juve

milan se najdobri

А поранешниот тренер на Милан Ариго Саки смета дека Милан треба да ја сменат трансферната политика и повеќе да се осврнат кон млади фудбалери, а не кон веќе докажани фудбалски ѕвезди.

Браво за Саки. Ама штета што не е во раководството па да има некое влијание, вака само може да си јаде го**а и ништо повеќе.

Милан купува докажани фудбалери ама кога ќе стигнат кај 30тата година од животот, затоа што тогаш може да се купат за некоја нормална цена, ако било кој клуб сака да купи фудбалер докажан, а на возраст од некаде 22-23 до 28-29 тогаш ќе треба да плати огромна сума на пари, а нема гаранции дека ќе успее во новата средина.

"ЧАРЕ"? (види Саки) :)

Абе точаци ... ни Нистелрој ни Замброта не ни треба :tapp:

Дури има ваква трансфер политика, Милан нема да забележува успеси. Не разбирам зошто Милан не се фокусира на еден Бензема, Дани Алвес на пример, и ред други млади перспективни играчи ...

Јебига, важно што сакате правете, само плеснете го Интер :)

Ама не се они криви ... ова што управа ќе имаше Милан ај нека се свеснат малце.
Нистелрој 31, Замброта 30 и пак стари :tapp:

Ај уште малце ќе го потрпиме Берлускони па после може син му попаметен ќе биде ...

Ама не се они криви ... ова што управа ќе имаше Милан ај нека се свеснат малце.
Нистелрој 31, Замброта 30 и пак стари :tapp:

Ај уште малце ќе го потрпиме Берлускони па после може син му попаметен ќе биде ...

Замброта може, а и треба да се земе, сепак е бек и може да изигра уште едно 3 до 4 сезони во одлична форма , а би се земал за разумна сума на пари! а НИСТЕЛРОЈ НИКАКО!!! Добар играч е , и многу го ценам, но сепак има 31, и навлезен е во 32та што за напаѓач е многу, пред се заради тоа што мора де се прилагодува на нова средина, што за дефанзивците не е проблем.

Замброта уште 3-4 сезони :vozbud:
Абе нека го земат Варгас од Катанија, кој го гледал знае како игра, и нека го вратат Грими ќе притреба зошто го купија да го шетаат по тимови ...
И убаво рече русин да го земеме Алвес и немамо гајле за десен бек ѕвер е.
А напад боље Бориело него Шева и Руд.

Замброта уште 3-4 сезони :vozbud:
Абе нека го земат Варгас од Катанија, кој го гледал знае како игра, и нека го вратат Грими ќе притреба зошто го купија да го шетаат по тимови ...
И убаво рече русин да го земеме Алвес и немамо гајле за десен бек ѕвер е.
А напад боље Бориело него Шева и Руд.

Варгас е добар играч, но Замброта е институција!!! Светска класа играч!!!! Единствена предност на Варгас е што е помлад.

Алвес!!?? Па знаето колку вреди Алвес, уствари не вреди туку вештачки му се дигна цената? Преку 35 милиони евра, епа другари и јас да сум Берлускони, и да имам, не 11 милијарди, туку 25, пак нема да дадам 35 милиони евра за десен бек. Неразумно е!!!

samo povredi i oddo se povredi e sega desno koj ce igra i dali ja procitavte izjavata na berluskoni vo sport anceloti nikogas nema da go smenam toj e najdobriot trener za milan

Abe mesto da za golman da go zemat onoj plavuson od shalcke, u odbrana neka go zemat zambrota,brz e dobar e iskusen e, aj kje projde.Posle toa od odbrana neka gi zemat Vargas, Bocaly, i Grimi neka go vratat.
Od stredina samo Flamini.
a u napad Mario Gomez od stutgard i onoj Jo od lokomotiv moskva.ali koj me slusa mene...hahaha

hihi Дугари полека со пресметкиве квалитетни засилувања идат за ЛШ за Куп Уефа тешко да се нафати некој појак а како тргна со повредиве(Одо) и Неста ради картони не игра со Јуве тоа ни е најреално.
Само чудо може да не пикне во ЛШ одгодина и затоа ни Милан не прави есапи за засилувања

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom