Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема логика бе да е наопакуОва од уроци го облекле вака однаопаку.
лел со тоа дресот дека му е наопаку..еве како еНема логика бе да е наопаку
видиш ?
![]()
ротација :wink:
)
kur da pusite vtoroligasi.MILAN e nedostizen za sekoj klub vo svetot.botovi edni,sramota milan da se sporedi so bilo koj.a ne pa so juve,ajdeeeeeee
svestetese,videteja realnosta.Aktuelen svetski prvak.MILAN SIAMO NOI
сакаш да кажеш дека ние со 14-16 години не сме достојни да пишуваме на фан милан и дека доволно не сме запознаени со историјата на милан?????Абе читам постови и не знам што да речам... 14-16 годишни деца стигнале да даваат совети на еден тим како што е Милан. Овој требало да го продадат, оној требало да го пензионираат, оној бил колку дедоми, оној бил заедно во војска со татко ми:nesum: .Доколку не сте знаеле-Анчелоти, Берлускони и Галијани се занимаваат малтене цел живот со фудбал (да, да тоа е одприлика кога вие не сте биле ни планирани) и сеа ај кажите ми (пошто гледам дека сте паметни) колку титули има освоени Милан под нивно раководство?
Деца глеј те си пубертетот не се замарјте со такви работи.
п.с. Нека му е жив и здрав малиот од Неста.
значи Малдини,Фавали,Сержињо,Кафу,Шимич би требало 100% да го напуштат Милан летово а на нивно место да дојдат помлади фудбалери, и да се вратат некои од позајмица.
нема некој асален кој може да биде борбен како овие двајца. Некој од Емерсон,Броки очекувам летово да го напушти Милан (Броки има поголеми шанси) и на тоа место да се донесе некој помлад. Сидорф е уште во добра форма и мислам дека и идната сезона ќе остане во таа добра форма, но сепак со тие години не верувам дека ќе издржи цела сезона, мора Анчелоти да му дава повеќе шанса на младиот Гуркуф кој порано го нарекуваа новиот Зидан но отакако дојде во Милан ништо посебно не покажа и можно е негово заминување .
. Кога сме кај Инзаги мислам дека овај човек и идната сезона ќе игра во Милан и ќе не извади уште на 4-5 натпревари од каша како што го правеше тоа до сега
но сезонава од кога се повреди некаде Декември ништо не направи ... да се надеваме од идната ќе биде фит и ќе донесе некои важни бодови на Милан.
. Многу помогна минатата сезона на Милан ама оваа имаше само еден супер настап по враќањето од повредата а тоа е против Наполи кога постигна 2 гола и асистираше за гол.
во него се гледа дека ќе биде добар играч и да се надеваме дека ќе добие повеќе шанса од АнчелотиНикој не рече дека не сте достојни да пишувате било каде па и овде. Реков дека ми е смешно тоа што се даваат совети на луѓе кои цел живот се занимаваат со фудбал (значи не гледаат фудбал, туку се занимаваат со фудбал).сакаш да кажеш дека ние со 14-16 години не сме достојни да пишуваме на фан милан и дека доволно не сме запознаени со историјата на милан?????
иако имаш 24 години на форумов има мнннооогууу поголеми фанови на милан од тебе кои се многу помали од тебе
и ако ти сметаат нашите размислувања не ни ги читај и воопшто не коментирај