Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е крив Анчелоти што има паразити во тимот ...

А Кака го пропушта дуелот со Торино

Сериозно е повреден Кака?!?!Не дај боже да е поврден сериозно:se_ molam!!!

Ќе го продолжат договорот и со Кафу...ц ц ц до кога Милан ќе се потпира на искусни играчи

Неста роденденот го прослави со син
Во Среда на Алесандро Неста сигурно не му е било до футбал. Тој ден наполни 32 години, а вечерта Милан загуби со 1:2 од Сампдорија на „Меаца" во мeчот од 29-то коло на италианската Серија „А".
Денес наутро Неста по 2 пат стана татко. Сопругата Габриела роди син Томазо во миланската болница „La Madonnina". Така малата Софија си доби братче.

Ај нека му се живи и здрави двете деца, па здравје синму да заигра за Милан :pipi:

Немате гајле, ќе издржат уште неколку години постариве играчи и за некоја година доаѓаат нивните синови. :)

Значи на некои не им иде памет. Добро, така нека биде..

Навивачите (фановите) на било која тема се молат да не одговараат со провокации, туку да ја пријават провокацијата со ПП до мене, или Фантом.

За таквите анти-фанови, кои им е интересно само да провоцираат, следуваат опомени, па бан од тема, па бан од неколку дена на форум, и, ако сеуште се истите... повеќетраен да не речам траен бан

vece mi se dosadi od milan mnogu go sakam ama mislam deka mema vece utea vo ovoj tim mi lici mene i mi mirisa na pacanje na klupot ke bide isto kako genoa ili napoli

Dedo mi ima 87god.
I e iskusen igrac. :toe:

Go objavuvam kako transferna cel broj 1. na mojot Milan pod rakovodstvo na Ancheloti...
Ke doprinese so negovoto iskustvo za timot...:toe:
Malku zaborava...ali e dobar.:wink:

Добро бе знаеме дека Милан има стари играчи не мора во секој пост да ни кажуваш.

пс. Местото од Кака би требало да го заземе Палоски или Џила

Во контекст на она со бројката на Роналдо некаде имаше напишано дека бил 99-ти играч во Милан, затоа го добил тој број. Инаку треба да се замислат каде го водат клубот, оти вака не чини, изгледа треба да завршат на некое место кое нема да ги одведи и во УеФа купот па да се свестат дека 80% од тимот е за пензија.

Добро бе знаеме дека Милан има стари играчи не мора во секој пост да ни кажуваш.

пс. Местото од Кака би требало да го заземе Палоски или Џила
Toj Dzila...on ti e dobitna kombinacija...:pos2:
:kesa::kesa::kesa:

Не ми текнува каде читав дека Џила е еден во тие што ке иде со летната чистка а најнапалени по него се Јувентус што ке биде многу лош потег :S да е до мене ке иде ако трба да помалце пари ако треба ама не кај директен конкурент..
Џенова што сакале да потпишат со Бориело е многу убав гест од нив hihi ама треба да сфатат дека ако заакаме Куп УЕФА тоа ке ни биде најголемо засилување hihi

Toj Dzila...on ti e dobitna kombinacija...:pos2:
:kesa::kesa::kesa:
Брат росоњерка на 27-ми ќе иде во Миланo ќе и речем да те земе :)

После ти таму иди си во управата на Милан и кажи им како до скудето и лигата на шампиони (убаво објасни им :)) , пази дан забраеш и да им кажеш да ги пензионираат 31+ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom