Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1:3 :):):)

Кака браво, интересен гол 1-3.
Честито победа.

јееееееееееееееееееееееееее 3.1 браво за Кака :vozbud:
конечно Кака игра одлично и што ми се свиѓа многу е борбен и агресивно игра што не е баш типично за него.

браво Пато :vozbud:браво Амброзини :vozbud: браво Кака :vozbud:

Не е интерсен голот,едносавно Кака докажува дека не тука така е избран најдобар фудбалер на светот,со една мајсторија го намести голманот на погрешна нога и едноставно...Браво МАЈСТОРЕ.:toe:

Радувајте се ама знајте дека не иде вака, едвај ги тепавме Емполи кој се борат за опстанок а сеа следното коло на гости со Рома ?

пс. Анчелоти поубаво нека не го става Џила, ни пас ни шут ни асистенција, барем Палоски ќе подаде прецизно ако ништо друго ...

Е фала богу!! Ми го скратија животов сигурно неколку години!!! Фиорентина изгуби,и ајде само напред !!!!! Милан!!!!

Радувајте се ама знајте дека не иде вака, едвај ги тепавме Емполи кој се борат за опстанок а сеа следното коло на гости со Рома ?

пс. Анчелоти поубаво нека не го става Џила, ни пас ни шут ни асистенција, барем Палоски ќе подаде прецизно ако ништо друго ...

Стваро ова не е работа!! Нема тим што го победивме лесно!!!Со сите се изнамачија!!!Ама тоа е лош среден ред!!

п.с. Добро чувство за пас на Палоши!!! Браво!

браво за победата и браво за пато и кака:vozbud: долго време кака немаше дадено гол и многу е поагресивен ама ваков е поинтересен

п.с денес треба да му простиме на милан за сите изгубени натпревари особено за тој со арсенал:smir:

Ај честито победа!

Nemozes da ja sporeduvas ovaa igra so Empoli i taa sto ke bide slednata nedela protiv Roma!So Roma ke bidat pomitivirani i red drugi raboti!Milanez nemoj da bides takov pesimist da ne sakas da se kladime u litro krv deka Milan ke ja tepa Roma!Znaes kako ke pisuva posle natprevarot kako sto pisuvase posle toj so Mancester Uplasena Vucica;):forza:

Абе ќе видиме за со Рома, ама ако играме вака нема шанси да тепаме, мора да добива повеќе шанса Палоски од Џила и Гуркуф од Сидорф.
Рома игра ЛШ а ние Не, ако може да се рачуна како некоја предност

SREKNICI DO 80 MINUTA 1-1 I POSLE 2 GOLA HEHEHE U POSLEDNITE MINUTE SE TAKA SE IZVLECUVAT

ај честито победа ... добро е од овој натпревар ако играчите извадиле поука дека со борбеност се добива натпревар ... а не со статичко искуство и популарност

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom