Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E pa toj da ne zanese da igra nemase da go vrati od fiorentina...

THE CALLED-UP PLAYERS FOR EMPOLI

GOALKEEPERS: Fiori, Kalac, Offredi
DEFENDERS: Bonera, Digao, Favalli, Kaladze, Maldini, Oddo, Simic
MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gourcuff, Kakа, Pirlo
ATTACKERS: Aubameyang, Gilardino, Pato, Paloschi

Анчелоти изјавил дека од утре тимот има нова тактика и иде во поход на 4-то место и тоа е единствената цел на Милан.
Тој додал дека е презадоволен од Пато и нормално е толку млад фудбалер да не блеснува на секој натпревар. Времето на Пато штотуку доаѓа.

Кај виде тоа !?

па види кај погорниот пост ... тие играчите што му се со "италик" ми изгледаат ко за прва постава да се :toe:

ПС : ... сепак го променил постот :) 4-4-2 e сега :helou:

па види кај погорниот пост ... тие играчите што му се со "италик" ми изгледаат ко за прва постава да се :toe:
И кај виде 5 на средина, 4-4-2 т.е. 4-1-2-1-2
Калач, Одо, Бонера, Калаѕе, Фавали, Броки, Пирло, Гуркуф, Кака, Пато и Џилардињо:)

ПС : ... сепак го променил постот :) 4-4-2 e сега :helou:
Променив, тоа што заборавив да го ''искривам'' Фавали" :)

Променив, тоа што заборавив да го ''искривам'' Фавали" :)
Немора ти да го искривуваш тој е искривен од господ!
Абе ја чекам Милан у кладилница ако не тепаат ке ги убијам,не ми е толку за кладилницата колку што ми е за 4тото место!Ајмоо:Milan:
:forza::forza::forza:

Немора ти да го искривуваш тој е искривен од господ!
Абе ја чекам Милан у кладилница ако не тепаат ке ги убијам,не ми е толку за кладилницата колку што ми е за 4тото место!Ајмоо:Milan:
:forza::forza::forza:

до кога ќе се кладите на Милан бе ? .... јас никогаш не би се кладел на натпревари со Милан ... многу се ризични :jaj:

до кога ќе се кладите на Милан бе ? .... јас никогаш не би се кладел на натпревари со Милан ... многу се ризични :jaj:
Немаш доверба во клубот :pipi:

Емполи не е Арсенал:smir:
Сигурно ке тепаме и тоа 0-2

не ме терај да те потсеќам на првиот меч со Емполи сезонава :smir:

ПС - да не изгледам песимист ... се надевам на победа на овој натпревар ... но повеќе сакам реално да ги гледам настаните ... а тоа е дека Милан прави често киксови а Емполи не е лесен противник

Сега гледав клипчиња со Шевченко дур бил во Милан...дечкото е измислен!!!Само се плашим сеа ако се врати во Милан дека го изгубил чуството за Голови!!!Али да се надеваме дека не го изгубил чуството и дека пак ќе пика по 2-3 гола на една утакмица....FORZA MILAN!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom