ZIKS
Ај за убо да е.
Емполи - Милан 1-3
Сите голови.
Сите голови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Натпреварот не го гледав од оправдани причини, ќе го почекам Синдикат да искоментира.
Форца!!!
Opaaa uste edna rossonerkaникогаш не сум пишала и можеби никој не ни знае дека навивам за Милан, ама многу ми е мило за денешната победа, навистина се израдувавда ни се множат
![]()
Opaaa uste edna rossonerka)se zgolemuva brojot
inace so roma sigurno ke bide nasa ke vidite!:forza:
Галиани: "Анчелоти нема да си замине и ако не се пласираме во лигата на шампиони" http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=616245
Мене ова и до некаде ме радува, зашто ипак он најдобро го знае тимот, а доколку би дошол нов тренер, па би следело запознавање со играчите, нивните спсобности, нивните карактери и што ли уште не...... А вака по шлаканицата од Арсенал, верувам дека раководството ќе се свести и ќе донесе неколку млади но барем малку докажани фудбалери,(да не бидат по 17 години и да ги чекаме да созреваат) како Невес или Бензема и плус шева и ке си дојдат работите на свое место!
И да го сменува и да не го сменува сега никој не кажува ништо.Затоа што ке постигне нестабилизација во тимот уште поголема.
Кој бе нема да се замине...!! Да видиш како ќе лета,ако не завршат 4!!! Во една институција од тим како што е Милан,со толку голема репутација,влијаат и навивачите!(не ние,туку оние кои редовно се на утакмица на Сан Сиро и надвор!!)Ако не се пласираме за во ЛШ тие ќе направат притисок,и раководството ќе попушти!Сепак навивачите се еден од поважните делови на тимот!! Од друга страна,не верувам дека еден трењер како Анчелоти,кој во последниве 2 години ја крена својата цена,би останал,ако не успеат да бидат 4!Самиот ќе си поднесе отставка!!
Така сметаат фановите на Милан и Интердефинитивно ке биде ваша утакмицата 0 : 2