Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Натпреварот не го гледав од оправдани причини, ќе го почекам Синдикат да искоментира.
Форца!!!

па нема да дочекаш анализа од Синдикат баниран е на долг период!
така да ќе ги нема најдобрите анализи за играта на Милан!

штета :cry: :icon_roll

Е следниот натпревар ќе е тежок против Рома но се надевам на добра и сигурна игра, пред се мотивирана игра.

Штета за Синдикат, ќе ми недостигаат неговите анализи. Со Рома ќе победиме, сигурен сум во тоа (впрочем како и на секој натпревар на Милан:smir: ).

никогаш не сум пишала и можеби никој не ни знае дека навивам за Милан, ама многу ми е мило за денешната победа, навистина се израдував:pipi: да ни се множат:)
Opaaa uste edna rossonerka:))se zgolemuva brojot:)
inace so roma sigurno ke bide nasa ke vidite!:forza:

Играта на Милан вчера беше очајна, и само среќата ги спаси да не направат дебакл. Емполи цело време имаа контрола, имаа акции и шанси да имаа малку повеќе среќа резултатот ке беше обратен. Сепак дедо Калач имаше неколку добри интервенции заедно со пречката како сојузник, па се се заврши во корист на Милан.

Фиорентина вчера загуби, вечер и Јуве да киксни, (ако мрдни играта на Милан во наредните натпревари), можеме да се надеваме на 3-то место.

Фала богу Кака гол што даде. Браво за Палоски, тој му нафрли.
Најдобро играше Кака вчера, му го намести голот на Амброзини и постигна убав гол. Пато секоја чест многу има чувство за гол и дриблинг.

Сеа не играме КУП и ЛШ и можеме да се одмориме, ќе играме 1 меч, неделно и се надевам дека ќе бидат играчите одморени и подготвени за игра.

Галиани: "Анчелоти нема да си замине и ако не се пласираме во лигата на шампиони" http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=616245

Мене ова и до некаде ме радува, зашто ипак он најдобро го знае тимот, а доколку би дошол нов тренер, па би следело запознавање со играчите, нивните спсобности, нивните карактери и што ли уште не...... А вака по шлаканицата од Арсенал, верувам дека раководството ќе се свести и ќе донесе неколку млади но барем малку докажани фудбалери,(да не бидат по 17 години и да ги чекаме да созреваат) како Невес или Бензема и плус шева и ке си дојдат работите на свое место!

И да го сменува и да не го сменува сега никој не кажува ништо.Затоа што ке постигне нестабилизација во тимот уште поголема.

Галиани: "Анчелоти нема да си замине и ако не се пласираме во лигата на шампиони" http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=616245

Мене ова и до некаде ме радува, зашто ипак он најдобро го знае тимот, а доколку би дошол нов тренер, па би следело запознавање со играчите, нивните спсобности, нивните карактери и што ли уште не...... А вака по шлаканицата од Арсенал, верувам дека раководството ќе се свести и ќе донесе неколку млади но барем малку докажани фудбалери,(да не бидат по 17 години и да ги чекаме да созреваат) како Невес или Бензема и плус шева и ке си дојдат работите на свое место!

Кој бе нема да се замине...!! Да видиш како ќе лета,ако не завршат 4!!! Во една институција од тим како што е Милан,со толку голема репутација,влијаат и навивачите!(не ние,туку оние кои редовно се на утакмица на Сан Сиро и надвор!!)Ако не се пласираме за во ЛШ тие ќе направат притисок,и раководството ќе попушти!Сепак навивачите се еден од поважните делови на тимот!! Од друга страна,не верувам дека еден трењер како Анчелоти,кој во последниве 2 години ја крена својата цена,би останал,ако не успеат да бидат 4!Самиот ќе си поднесе отставка!!

bas ubavo kasa nino nie tuka samo pisuvame ama ima navivaci na milan koj spijat vo san siro tie go imat posledniot zbor

И да го сменува и да не го сменува сега никој не кажува ништо.Затоа што ке постигне нестабилизација во тимот уште поголема.

Ако планираше да го менува тогаш ке ја дадеше истава изјава со истита поента, но во многу по блага форма речено, за културно да си остави простор за евентуална смена! Вака јасно и гласно најавува дека нема да има смена, што пак ќе речам, мене ме радува!

Кој бе нема да се замине...!! Да видиш како ќе лета,ако не завршат 4!!! Во една институција од тим како што е Милан,со толку голема репутација,влијаат и навивачите!(не ние,туку оние кои редовно се на утакмица на Сан Сиро и надвор!!)Ако не се пласираме за во ЛШ тие ќе направат притисок,и раководството ќе попушти!Сепак навивачите се еден од поважните делови на тимот!! Од друга страна,не верувам дека еден трењер како Анчелоти,кој во последниве 2 години ја крена својата цена,би останал,ако не успеат да бидат 4!Самиот ќе си поднесе отставка!!

Се согласувам дека навивачите се многу важен дел од тимот, многу тренерски смени биле направени по притисок на навивачите, но, ако го исклучиме сценариото да не бидеме 4ти тогаш 100% Карло ке остане!

А сега играме недела за недела,играчите ќе ја имаат таа привилегија да влегуваат во секоја утакмца одморени, за разлика од фиорентина кои играат куп уефа и имаат одличен резултат од првата утакмица и скоро е сигурно дека ке продолжат понатаму, што е добро за италијанскиот фудбал и за нас! :icon_bigg:icon_bigg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom