Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друго е кога игра Роналдо друго е кога игра Џила, а оној Каладзе све негова вина кога прима Милан голови де незнае да избаци, де ќе се сопне сезонава 3-4 гола заради него.

изгубивме :toe:
многу сум нервозна ама и после порази треба да ги подржуваме милан а не да ги навредуваме
мислам дека преголемиот број на натпревари си го прават своето ама ај наредната утакмица ја тепаме сигурно...ангелоти ке им одржи лекција:pipi:

ОТКАЗ!!!
Цела одбрана у дрисла!

Добар е бе Анчелоти само нема кој да го убие како отказ .

Аталанта :uvo:
Ај ќе има и друг пат не е крај на светот, Каладзе секогаш греши незнам како заслужува прв состав, мора да се купи одбрана и оној Јанкулоски само се повредува дур играше тој се знаеше центаршут а не Фавали , од другата страна Одо и тој за нигде, а Бонера не го бидува за десен бек нема брзина,центаршут како Кафу што беше, сезонава е готова за нас најмногу 3-то место можеме ако тепаме во 2-те утакмици заостанати...

Ајде бе избркајте го Анчелоти, доста му е веќе!

Dobra igra na Milan... Ne i tolku, kolku sme naviknati. Golot za Milan go postigna Gattuso(kapitenot)od odbiena topka, so sut. Pri vodsvo od 0-1, isto taka imavme i edna 100% sanca, na Pato, koj sam so golmanot na Atalanta, ne postigna gol. Pri krajot na 1 poluvreme, Atalanta izramni. A vo vtoroto poluvreme, golot padna, od greskata na Kaladze. Bese posledniot igrac, i napravi katastrofalna greska. Posle pri kraj, i Ronaldo imase edna dobra prilika, no golmanot na Atalanta odlicno go izbrani, sutot na Ronaldo.
Malku dosadna utakmica, bideki Atalanta igrase bez publika.

Значи крајно сум разочаран од играта на Милан сезонава...дури и Милано игра поофанзивно и поинвентивно. Некако како да не играаат со жар, со љубов, со желба да се победи. Онака повремено ке се затрча некој во напад а другиве се влечат по теренот!
Ни 20 нови играчи нема да ја сменат филозофијата на Анчелоти за тимов, човекот и играчите дефинитивно се презаситени!

Тажна вест. Броки е несреќен во Милан :pos:
Незнам зошто го чува Анчелоти нека го даде на Фиорентина и барем таму ќе игра, не ни треба на нас

Милан и Барселона во битка за Дрогба и Бензема
Ај нека дојде Бензема кај нас па Дрогба нека иде кај сака, а може и обратно:)

Милан и Интер по Маскерано

Добро би ни дошол за резерва, иако во Интер повеќе ќе го личи

Галиани се подотвува за средба со агентот на Роналдињо

Сеа пак ќе му речат на Галиани не и нека држи стапот, незнам што запнале толку гледа дека Барса не сака да го даде остај го не е само тој играч има и други

Еве и една паметна изјава Анчелоти: Не ни треба Рамос
Свати дека неможе да го донесе и сеа мора да искоментира нешто :)

И за крај голот на Гатузо за тие што не го виделе

разочарана :(
абе не иде и не иде
мора промени МОРАААА!

Отказ за Анчелоти па да му дојт умот:tapp:

Не треба бе отказ за Анчелоти, сите во Милан скоро го сакаат и го почитуваат а највише Гатузо, затоа треба да се исчисти ЃУБРЕТО од Милан, Дида,Фавали,Малдини,Сержињо,Кафу,па и Каладзе, Емерсон,Броки (само така набројав), а на нивно место да се донесат помлади играчи, дека Милан кога ќе појде во напад после од контра дур се врати одбраната назат, затоа мора некои побрзи играчи да земе, ај ЧАО сеа идам во школо :)

:milan8:

треба да се исчисти ЃУБРЕТО од Милан, Дида,Фавали,Малдини,Сержињо,Кафу,па и Каладзе, Емерсон,Броки
Предчувствувам јавен линч :)

Ако го сметаш Малдини (кој ми е најпочитуван фудбалер од Милан) за ѓубре... незнам каков навивач си. Исто е ова како да речам: Занети е ѓубрето на Интер

Не треба бе отказ за Анчелоти, сите во Милан скоро го сакаат и го почитуваат а највише Гатузо, затоа треба да се исчисти ЃУБРЕТО од Милан, Дида,Фавали,Малдини,Сержињо,Кафу,па и Каладзе, Емерсон,Броки (само така набројав), а на нивно место да се донесат помлади играчи, дека Милан кога ќе појде во напад после од контра дур се врати одбраната назат, затоа мора некои побрзи играчи да земе, ај ЧАО сеа идам во школо :)

:milan8:

Предчувствувам јавен линч :)

Ако го сметаш Малдини (кој ми е најпочитуван фудбалер од Милан) за ѓубре... незнам каков навивач си. Исто е ова како да речам: Занети е ѓубрето на Интер

Се сложвам. Можиш да одбериш подобар збор за Малдини. Другите и така и така, во право си за то шо мислиш.

Абе сватете го дечкото у афекат е!
Ама уште еднаш така за малдини и ке ја праиме бељата!

Знаев дека за тоа ќе ме цитирате ама мислим дека им пројде времето во Милан, друго е да имаш 30 а друго 40 год.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom