Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...со гол на Гатузо, во 16-та минута, сега е негде 25-та.
Ајде Милан мора да победи денес и во другите 2 заостанати утакмици, да оди погоре, каде што и заслужува да е.

...со гол на Гатузо, во 16-та минута, сега е негде 25-та.
Ајде Милан мора да победи денес и во другите 2 заостанати утакмици, да оди погоре, каде што и заслужува да е.
Гатузо 0-1

ЗИКС, браво за неверојатната брзина. :)

Он топик: 1:1 изедначија играчите на Аталанта, сега е паузата меѓу полувремињата.

Што кој курац , на ниедна телевизија не даваат, а оваа утакмица ако не тепаме тоа е дека Џила игра прв состав :pipi:

Ваљда сега ќе го смените мислењето за Анчелоти:smir: .
ДА
Аталанта - Милан 2-1 да ми го јаде Анчелоти го пика Џила мисли господ го става во игра дал 1 гол и сеа одма прв состав , и оној мускетарон Фавали неможем да го гледам ми го опнал да игра едвај трча да му ебам тоа брата , ај сеа се молиме во Џила

Не се нервирајте, очигледно премногу очекувате од Милан. :)

Ајде има уште 15-тина минути, ќе се спасите пак ваљда. Поздрав Росонери и посебен, голем поздрав до МиланеС`!

Мрш бе губисе ти кога ќе пишеш малер само ако изгубиме а 90% губиме 82` мин. нема кај да го гледам мечот , :bezbol:

Мрш бе губисе ти кога ќе пишеш малер само ако изгубиме а 90% губиме 82` мин. нема кај да го гледам мечот , :bezbol:
Не сум ја крив, брат, ја сум за вас у овој меч, ама штета што губите, косата ми обеле увек губат кога навивам за Росонерите.
Ајде поздрав, имате шанса за бод да земете!
ФОРЦА МИЛАН :) :):helou:

Аталанта се тврд орев сезонава. Барем бод да извлечевте можевте ебаго.

И Пато ѕверот нешо како да го нема :toe:

Крај !!!

Аталанта-Милан 2-1

Го става Роналдо во 63` на местото од Пато ...
Тоа ти е паметот на Анчелоти што си мисли он дека Џила ако даде 1 и влегол во форма, со Лацио даде 2 па што иста песна пееше, реков јас тој е како Инзаги од клупа само да влага.:@:

Миланез не коментирај. Сеа ем не гледаше ем коментираш. Шо туку го сериш Џилата, стопати ти имам речено да видиш кој навистина згреши па после да обвинваш.

Супер си ја започнаја утакмицата Милан, набрзина заводија, и после Аталанта не можеја да си седат во шеснаесетник само. Имаше Милан уште без број изгледни шанси да зголеми на 2-0, а Аталанта апсолутно ниту еднаш не стигна до голот. Пато промаши чиста шанса 1-1 со голманот, нешто шо не смеј да се пропушти. Аталанта постигнува гол од контра, која дојде по груб фал над Пирло кој не беше санкциониран. Организираше Аталанта контра, прв пат шутираја, Неста и Бонера ко деца мали извисија, нивна грешка.

Второ полувреме, Аталанта катанаџо, една изфрлена топка од одбранбен играч, случајно завршува до напаѓачот после комичната реакција на Каладзе кој се сопна и го остај напаѓачо 5 метри пред него. Катастрофална грешка на Каладзе, комплетно негова вина е голот.

Понатаму константен притисок на Милан, густа одбрана, многу топки нафрлени, многу шутеви, Роналдо сам со голман 100% шанса промаши. Ужасна катастрофална одбрана, Фавали беше преморен за првиот гол не затвори дозволи центаршут. Одбраната има чиста 0, сите заедно со огромни грешки.

Нападот премногу опуштен после голот многу пропуштени контри со повеќе напаѓачи од одбраната. Уште не ми се верва како успеа Милан да не победи на овај меч убедливо. Не можам да го прифатам поразот, прокоцкаја веќе добиен меч кој требаше само да се финишира рутинирано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom