Roswell
Tu Sei Tutta La Mia Vita
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 29
berluskoni ke pobaral od platini da se dozvoli da se igra i so BASTUNI na terenot :star:
Дај ми линк. Ц ц ц, од кај ги вадиш овие информации?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
berluskoni ke pobaral od platini da se dozvoli da se igra i so BASTUNI na terenot :star:
абе чекај тоа што ќе се избориме за Куп уефа ќе се избориме ама што ако освоиме пак ЛШ...Види вака сега. Оваа сезона се гледа дека шансите за Серија А ни се мали, со тоа што може и да не се избориме за пласман во ЛШ. Во таков случај ќе играме Куп Уефа, единствената титула што ни недостасува во плакарот. Ова со годините, може и ќе влезе во Гинис. Значи нас не интересираат само нови предизвици.
абе чекај тоа што ќе се избориме за Куп уефа ќе се избориме ама што ако освоиме пак ЛШ...![]()
Работите ќе си дојдат на свое место кога ќе се врати Роналдо . . .
таман ќе пројдеме групи во ЛШ и после ќе биде полсено со Роналдо и Пато
Немој да е разбериш погрешно, Милан оваа сезона ќе влезе во историјата на ЛШ, како екипа која за прв пат ќе ја одбрани титулата.
САмо да не биди и повторвање на Ливерпул. Како тргнале во калчото незнам дали ќе се пласират за во ЛШ.
п.с. Ако не се пласират, а станат шампиони? шо станва тогаш ќе одат на местото од четвртиот или италија ќе има пет претставници?
само спијте на тоа уше дека нема да се пласирамо...
Па не знам точно како оди таа работа. Правилата се менуваат на секоја месечина. Ливерпул кога беше шампион мислам дека направи размена КУ-ЛШ со некој скандинавски тим, ако не се лажам. Ако се лажам поправетеме.
Знам дека во последен момент се одлучвање за Ливерпул. Дали постои некое павило за трајно да важи или не. Оти обично ко ќе видат дека не му одговара нешто дури тогаш се поставуваат нови правила. Па дали постои нешто официјално?
demek -1 mesto vo Uefa +1 vo LS. Za merak. I toj so se padna vo 1 kolo da igra so Liverpul si pukna vo makaМислам дека таква работа не постои. Не тврдам.
![]()
Еве како од Англија отидоа 5 екипи. Значи со размената на Ливерпул.
demek -1 mesto vo Uefa +1 vo LS. Za merak. I toj so se padna vo 1 kolo da igra so Liverpul si pukna vo maka![]()