Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
AC Milan0 - 0Torino

Ај се надеваме на бољи игра у второ полувреме. Напред Милан!!

Lele dzabe mi raboti televizorot. Ima nesto interesno ili ic da ne se vrtam da gi gledam ? Ako igrat torino katanadzo molete se nesto da pomini na nekjenje za da gi tepate :) i molete se da ne mu skrsat noga na nekoj

Беа најавени Бонера,Сержињо,Гатузо и Гуркуф а ги стаел Кафу,Фавали,Аброзини и Броки:uvo:

п.с. Овој Аброзини знае нешто друго освен да фаулира...

Немогуче. Пак не победија еј!!!:jaj: Цела игра ја држеа топката, а сепак имаше малце шанси и единствените добри шанси Џила ги усра:nesvest:.. Неам нишо против него али многу слабо издание вечерва, уствари не само негово туку и на целиот тим...11 кола без победа на домашен терен, срамота!:uvo:

пооо... тапа тапа ... :tapp:
кога ќе го скршиме мразот на домашен терен , Гуркуф во 80` го става , па за 10мин поубаво да не го стави... Џила добар беше бе што сакате повеќе од него... овој Броки мн. топки во празно дава...:uvo:

Пак немавме среќа да постигнеме гол по многуте шанси. Премногу дефанзивно играше Торино и можеше да се очекува ваков натпревар.
Едноставно немаме воопшто среќа оваа сезона, имаше Милан и игра и шанси. Џилардино промаши 2 одлични шанси на двапати мораше да шутира со левата нога и главно затоа ги промаши. Пирло истотака имаше одлична шанса, Инзаги можеше да го реши натпреварот. Имаше и уште многу добри можности ама издржаа фудбалерите на Торино до крај.

Торино многу ретко напаѓаа и кога имаа посед на топката најчесто шутираа од голема далечина за да ен се овозможи организирање на контра напад. Имаа неколку помали шанси од контра напад но не доволно за да изненадат комплетно.

Немам друг коментар, тешко е кога противникот се брани 90 минути и не се искористат шансите. Со барем малку среќа и можеби доколку судијата досудеше пенал по бодичекот над Амброзини во пеналтикот, ќе се дојдеше до победата. Фали Роналдо, фали уште еден креативен играч во нападот.

Fali rekonstrukcija!!!Do sega go branev Anceloti za se ama sega me iznervira krajno so Gourkuff!Sramota e toa sto go pravi,zar onoj dibekot broki e podobar od mladiot i perspektiven igrac Gourkuff?Toj e za vo ludnica,ama sega ke videte so Sahtjor Donjcek ke go stavi od pocetok Gourkuff i zatoa izgleda go odmarase Gatuzo:)

ај кога ќе дојде Роналдо тој нема да се плетка во шеснаесетникот како Џила и Инзаги , тој од далеку дава ШАХ МАТ а ќе се врати за 3 недели...

абе катастрофа незнам до кога вака...
п.с. Емерсон го нема на клупа Броки игра ... :tapp: зошто го купи воопшто

Значи убо мислење имам за Милан а паднат на тврд орев тешко го разбиват.а Торино Го научив убо од градското дерби (тешки касапи се) и добро катанаџо држат :)

ne mi se veruva deka milan koj lani bese sampion vo evropa sega nemoze da pobedi tim kako sto e torino....ova e nevozmozno navistina sum razocarana i vo vakov tim nikoj nema da saka da dojde i nekolkute dobri igraci od milan moze da si zaminat ama i pokraj se sekogas ke go podrzuvam milan i sekogas ke bidam rossonerka:)

gila03112007terwytN.jpg

Анчелоти повторно ќе игра со 2-ца напаѓачи

сега ќе бидат помали шансите за Гуркуф... треба да ги ротира Сидорф-Гуркуф , дека ако продолжи вака секоја утакмица да игра (досега има најголема минутажа) ќе нема да издржи до крај а сезоната е долга :pipi:

Ja ne znam so tolku doverba ima Anceloti vo Broki i Ambrosini, na nikoj natprevar nemaat nisto na praveno. A i Kaka napravi golem broj greski i ne trebase od kaj so ce ja najde topkata da sutira, nekolku pati od okolu 30 metra sutirase ama i ne e toj vinoven za ovaj natprevar. A Gilardino dava 2 gola na sekoj vtor natprevar zatoa na Shakhtar ce dada 2 gola.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom