Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe shala taka pointeresen muabetot da stanee :kesa:a inaku najdobar sajt za footballski novini ti e http://gong.bg taka imaat sekogas taze novini i rabotat po 24 h na den

Види вака сега. Оваа сезона се гледа дека шансите за Серија А ни се мали, со тоа што може и да не се избориме за пласман во ЛШ. Во таков случај ќе играме Куп Уефа, единствената титула што ни недостасува во плакарот. Ова со годините, може и ќе влезе во Гинис. Значи нас не интересираат само нови предизвици:).
абе чекај тоа што ќе се избориме за Куп уефа ќе се избориме ама што ако освоиме пак ЛШ...:pipi:

vo toa ne se somnevam abe so ke mu e na milan 2 mesto u seria a koga moze i direkno da si odi poso tesko nekoja ekipa od onie so se u liga na shampioni so moze na milan da go pobedi,da si praveme realno muabet

абе чекај тоа што ќе се избориме за Куп уефа ќе се избориме ама што ако освоиме пак ЛШ...:pipi:

Немој да е разбериш погрешно, Милан оваа сезона ќе влезе во историјата на ЛШ, како екипа која за прв пат ќе ја одбрани титулата.

Работите ќе си дојдат на свое место кога ќе се врати Роналдо . . .
таман ќе пројдеме групи во ЛШ и после ќе биде полсено со Роналдо и Пато

Работите ќе си дојдат на свое место кога ќе се врати Роналдо . . .
таман ќе пројдеме групи во ЛШ и после ќе биде полсено со Роналдо и Пато

Му се гледа газот на овај катастрофален старт на сезоната. Со Роналдо и Пато не верувам дека нашите противници ќе прдат како сега.

Немој да е разбериш погрешно, Милан оваа сезона ќе влезе во историјата на ЛШ, како екипа која за прв пат ќе ја одбрани титулата.

САмо да не биди и повторвање на Ливерпул. Како тргнале во калчото незнам дали ќе се пласират за во ЛШ.

п.с. Ако не се пласират, а станат шампиони? шо станва тогаш ќе одат на местото од четвртиот или италија ќе има пет претставници?

само спијте на тоа уше дека нема да се пласирамо...

САмо да не биди и повторвање на Ливерпул. Како тргнале во калчото незнам дали ќе се пласират за во ЛШ.

п.с. Ако не се пласират, а станат шампиони? шо станва тогаш ќе одат на местото од четвртиот или италија ќе има пет претставници?

Па не знам точно како оди таа работа. Правилата се менуваат на секоја месечина. Ливерпул кога беше шампион мислам дека направи размена КУ-ЛШ со некој скандинавски тим, ако не се лажам. Ако се лажам поправетеме.

само спијте на тоа уше дека нема да се пласирамо...

Па искрено мислам дека тешко ќе му биди на милан да ги стигни првите четири :smir: за то и го прашав ова прашање

Па не знам точно како оди таа работа. Правилата се менуваат на секоја месечина. Ливерпул кога беше шампион мислам дека направи размена КУ-ЛШ со некој скандинавски тим, ако не се лажам. Ако се лажам поправетеме.

Знам дека во последен момент се одлучвање за Ливерпул. Дали постои некое павило за трајно да важи или не. Оти обично ко ќе видат дека не му одговара нешто дури тогаш се поставуваат нови правила. Па дали постои нешто официјално?

изгледа нема , денес едно утре друго ...

Знам дека во последен момент се одлучвање за Ливерпул. Дали постои некое павило за трајно да важи или не. Оти обично ко ќе видат дека не му одговара нешто дури тогаш се поставуваат нови правила. Па дали постои нешто официјално?

Мислам дека таква работа не постои. Не тврдам.

64447191bp3.jpg

Еве како од Англија отидоа 5 екипи. Значи со размената на Ливерпул.

Мислам дека таква работа не постои. Не тврдам.

64447191bp3.jpg

Еве како од Англија отидоа 5 екипи. Значи со размената на Ливерпул.
demek -1 mesto vo Uefa +1 vo LS. Za merak. I toj so se padna vo 1 kolo da igra so Liverpul si pukna vo maka :)

demek -1 mesto vo Uefa +1 vo LS. Za merak. I toj so se padna vo 1 kolo da igra so Liverpul si pukna vo maka :)

Тој што падна со Ливерпул, подобро ич да не паѓаше:pos2: :pos2: :pos2:

По се игледа добра вест за Миланезите. Играчи кои се повикани за следното коло на ЛШ:

SHAKHTAR-MILAN

GOALKEEPERS: Dida, Kalac, Fiori;
DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic;
MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf;
ATTACKERS: Gilardino, Inzaghi, Ronaldo, Kakà

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom