Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не видов на сиве страници ама некој да ми даде линк за да ја спуштам химнана од милан

Milan

Golem fan sum na Milan a i od sekogas ke osatnam fan na toj tim koj dokaza deka vredi iako mnogu ne veruvaa vo toa..mislea deka po rezultatot 2-2 protiv bayern ke ispadnime od ligata na sampionite kade sto caruvame...se vide deka Italianskiot fudbal ne e vo KRIZA!Reprezentacijta e prvak na svetot...MILAN na EVROPA!Timot sto e mozno vo najbrz vremenski period mora da se rekonstruira....mora da se promeni del od igracikiot kadar..da se kupat pomladi igraci koj ke gi zamenat onie postarite...Golem POZZ do SITE FANOVI na Rossonerite...pozz

RossoNERO напиша:
Golem fan sum na Milan a i od sekogas ke osatnam fan na toj tim koj dokaza deka vredi iako mnogu ne veruvaa vo toa..mislea deka po rezultatot 2-2 protiv bayern ke ispadnime od ligata na sampionite kade sto caruvame...se vide deka Italianskiot fudbal ne e vo KRIZA!Reprezentacijta e prvak na svetot...MILAN na EVROPA!Timot sto e mozno vo najbrz vremenski period mora da se rekonstruira....mora da se promeni del od igracikiot kadar..da se kupat pomladi igraci koj ke gi zamenat onie postarite...Golem POZZ do SITE FANOVI na Rossonerite...pozz

respect and welcome :helou:

За понеделник Берлускони спрема 100 милиони за Роналдињо. 18.06. ќе бидат понудени.

Да ама само 50 милиони е понудата, најверојатно другите 50 се за платата. 5 годишен договор со по 10 миљони плата. Барса сака да го продај Ето, тој не сака да си оди, еден од двајцата следната година сигурно нема да игра во Барса. Кој и да е од двајцата мислам дека ќе биди одлично да дојди во Милан. И Анри секако е опција ама мислам дека е на трето место после Роналдињо и Ето. Се надеваме еден од тројцата ќе биди во Милан.

Според мене Анри во Барса, Роналдињо во Милан. Берлускони сака да го обнови духот на Милан. И повторно да го има најдоброто напаѓачко трио на планетата, после швеѓаните Гре-Но-Ли и холанѓанското трио Гулит, Рајкард, Бастен. Се надеваме сонот ќе му се оствари и в година Роналдињо, Кака и Роналдо ќе го играт најдобриот фудбал на планетата.

П.С. На Емерсон уште прегледите му останва да ги помини. Нешто ја ебаја работата пак Реал, ама се надеваме дека договорот нема да се раскини. Емерсон е најдобра опција за замена на Амбро и Гатузо, искусен е и има играно во Италија и не е толку стар има уште 3 години фудбал во него.

Sindikat напиша:
Да ама само 50 милиони е понудата, најверојатно другите 50 се за платата. 5 годишен договор со по 10 миљони плата. Барса сака да го продај Ето, тој не сака да си оди, еден од двајцата следната година сигурно нема да игра во Барса. Кој и да е од двајцата мислам дека ќе биди одлично да дојди во Милан. И Анри секако е опција ама мислам дека е на трето место после Роналдињо и Ето. Се надеваме еден од тројцата ќе биди во Милан.

а кој вика дека Барса сака да го продаде Ето ? ако читаш на трајфудбал ок нема проблем...а за 50мил понуда кој ти кажа дека ке понуди ? Берлускони ти се јави ?

Не го сакам Роналдињо ама ИЧ нека дојде Анри подобро мислам дека ке се вклопи а тој Емерсон нека се носи у на мајка му..... врска нема само се шлае по терен со тоа негова грбава појава ми требаат Ван Дер Варт и Ујфалуши(чим Мекцес продолжи со Рома)

itar pejo напиша:
Не го сакам Роналдињо ама ИЧ нека дојде Анри подобро мислам дека ке се вклопи а тој Емерсон нека се носи у на мајка му..... врска нема само се шлае по терен со тоа негова грбава појава ми требаат Ван Дер Варт и Ујфалуши(чим Мекцес продолжи со Рома)

Емерсон е грт и играше за Јуве, ама дека си ја врши работата си ја врши. Нема подобра опција за неговата улога, нема шанси млад и перспективен играч да дојди во Милан и да биди замена на Гатузо и Амброзини. За во домашното Емерсон е идеален, има искуство и коска беше во Јуве ко играше, плус бразилец е таман ќе се вклопи со колонијата бразилци. Анри полни 30 години во Август, а е 27 години. Роналдињо во својата најлоша сезона ова година во Барса постигна 21 гол. Како и да е кој и да било од овие тројца да дојди во Милан нема да се жалам.

П.С. Ван Дер Варт нема никакви шанси, а Ујфалуши можи и да го видиш в година. Милан и Фиорентина преговараат за евентуално да биде позајмен Џилардино на една или две години, Ујфалуши можи да е вклучен во договоро. Да се надеваме, оти навистина не би сакал да го продат Џилардино во овие години. Позајмување во напаѓачки тим како Фиорентина е најдобро решение, млад е италијанец е и можи да ја најди формата ако добие шанса. Оти во Милан во последно време игра со страв, вгодина ќе му е уште потешко оти сигурно ќе дојди уште некој напаѓач.

Најновата изјава на Пеле: Kaka има повеќе квалитет од Cristiano Ronaldo кој без сомнеж е најдобриот играч во Англија.

Ddime напиша:
а кој вика дека Барса сака да го продаде Ето ? ако читаш на трајфудбал ок нема проблем...а за 50мил понуда кој ти кажа дека ке понуди ? Берлускони ти се јави ?

Добро не ме замарај на сегде на форумо. Ги пратам сите вести поврзани со Милан и не ме интересира мене трајбалфудбал, ги гледам изјавите на Галиани. Така изјави Берлускони демек треба мене да ми се јави. Ако те изрезилив еднаш на форумо не туку барај расправија сега со сила.

Sindikat напиша:
Добро не ме замарај на сегде на форумо. Ги пратам сите вести поврзани со Милан и не ме интересира мене трајбалфудбал, ги гледам изјавите на Галиани. Така изјави Берлускони демек треба мене да ми се јави. Ако те изрезилив еднаш на форумо не туку барај расправија сега со сила.
ајде бе пројде понеделник ? кај е понудата, ја нема нешто.
а со што си ме изрезили жити све ? со тоа што кажа некој позиви на милан ? како така беа казнети, значи местат...и ако не си знаел забранет е контакт со судиите(од страна на лицата во клубовите), и не ми спомнувај дека Морати ги заебал дека он не одлучувал каква ке биде пресудата, он дал податоци....и СУДОТ одлучил

Ddime напиша:
ајде бе пројде понеделник ? кај е понудата, ја нема нешто.
а со што си ме изрезили жити све ? со тоа што кажа некој позиви на милан ? како така беа казнети, значи местат...и ако не си знаел забранет е контакт со судиите(од страна на лицата во клубовите), и не ми спомнувај дека Морати ги заебал дека он не одлучувал каква ке биде пресудата, он дал податоци....и СУДОТ одлучил

хахахахха те подржувам ддиме.
Кај е понудата бе нели понеделник ке беше.И понеделник беше лекарските прегледи од Емерсон ама Емерсон си е со Реал во Тел Авив слегоа на аеродром сега.хаххахахах.АБе Милан се фалат дека ке го земат Ето и на крај Суазо и Оливеира во напад

емии сеа, така рекол галијани или така пишувало во трајфудбал ?:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom