Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
RossoNERO напиша:Golem fan sum na Milan a i od sekogas ke osatnam fan na toj tim koj dokaza deka vredi iako mnogu ne veruvaa vo toa..mislea deka po rezultatot 2-2 protiv bayern ke ispadnime od ligata na sampionite kade sto caruvame...se vide deka Italianskiot fudbal ne e vo KRIZA!Reprezentacijta e prvak na svetot...MILAN na EVROPA!Timot sto e mozno vo najbrz vremenski period mora da se rekonstruira....mora da se promeni del od igracikiot kadar..da se kupat pomladi igraci koj ke gi zamenat onie postarite...Golem POZZ do SITE FANOVI na Rossonerite...pozz
Sindikat напиша:Да ама само 50 милиони е понудата, најверојатно другите 50 се за платата. 5 годишен договор со по 10 миљони плата. Барса сака да го продај Ето, тој не сака да си оди, еден од двајцата следната година сигурно нема да игра во Барса. Кој и да е од двајцата мислам дека ќе биди одлично да дојди во Милан. И Анри секако е опција ама мислам дека е на трето место после Роналдињо и Ето. Се надеваме еден од тројцата ќе биди во Милан.
itar pejo напиша:Не го сакам Роналдињо ама ИЧ нека дојде Анри подобро мислам дека ке се вклопи а тој Емерсон нека се носи у на мајка му..... врска нема само се шлае по терен со тоа негова грбава појава ми требаат Ван Дер Варт и Ујфалуши(чим Мекцес продолжи со Рома)
Ddime напиша:а кој вика дека Барса сака да го продаде Ето ? ако читаш на трајфудбал ок нема проблем...а за 50мил понуда кој ти кажа дека ке понуди ? Берлускони ти се јави ?
ајде бе пројде понеделник ? кај е понудата, ја нема нешто.Sindikat напиша:Добро не ме замарај на сегде на форумо. Ги пратам сите вести поврзани со Милан и не ме интересира мене трајбалфудбал, ги гледам изјавите на Галиани. Така изјави Берлускони демек треба мене да ми се јави. Ако те изрезилив еднаш на форумо не туку барај расправија сега со сила.
Ddime напиша:ајде бе пројде понеделник ? кај е понудата, ја нема нешто.
а со што си ме изрезили жити све ? со тоа што кажа некој позиви на милан ? како така беа казнети, значи местат...и ако не си знаел забранет е контакт со судиите(од страна на лицата во клубовите), и не ми спомнувај дека Морати ги заебал дека он не одлучувал каква ке биде пресудата, он дал податоци....и СУДОТ одлучил