Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ddime напиша:
емии сеа, така рекол галијани или така пишувало во трајфудбал ?:smir:

Јас кажав шо изјаве Галијани море пациенат, не сум официјален известувач јас. Не сум десоецо да ти предвидам шо ќе се случи, шо има сеа ти мене лајна да ми јадиш оти не била даена понудата и оти Емерсон прегледи не напрајл. Јас пишам новости во врска со Милан и никогаш не велам дека се 100% точни, само го пренесвам то шо го кажале. И не ми се прај паметен многу оти не знаеше шо да кажиш на италијанско првенство темата и сега ме замараш на сите теми.

што да кажам бе, нејкам да се замарам...до бескрај може да пишуваме/ се вртиме во круг све едно исто....милан казнети беа ???и што има сеа ти да докажуваш ? денек ти ако докажеш готово еве Милан ке си ги земе 2те скудета нели

аман бе шо се карате...Ддиме нели гледаш дека курот му е мал,а ти бе Синдикат нели гледаш дека комарците го убија чоеков...пис бичез :)

Ddime напиша:
што да кажам бе, нејкам да се замарам...до бескрај може да пишуваме/ се вртиме во круг све едно исто....милан казнети беа ???и што има сеа ти да докажуваш ? денек ти ако докажеш готово еве Милан ке си ги земе 2те скудета нели

Леле еј ќути брат се срамиш, аман греој си. Никој не се кара со тебе, ти јадеше лајна дека Милан местат и беа казнети поради тоа. Јас ти докажав за што беа казнети Милан, шо никој не можи да го оспори пошто е факт, а не мое размислување. Јас ништо друго освен то шо се знај како официална пресуда не кажав, само финтата е шо ти ја загуби расправијата и сега го тупиш. Јас ти кажвам дека само како поголем идиот ќе изгледаш ако продолжиш, ако воопшто е теоретски можно да бидиш поголем.

абе има да пишувам....али што к*р се тебе да се замарам.
еве едно ке ти кажам, дозволен е контакт со сидиите?!?!како овие на милан ? сепак оправдани си биле казнети:baeh:

и од сеа на игноре ке те стаам така да нема да те читам веке, не очекувај одговори ајт

Ddime напиша:
абе има да пишувам....али што к*р се тебе да се замарам.
еве едно ке ти кажам, дозволен е контакт со сидиите?!?!како овие на милан ? сепак оправдани си биле казнети:baeh:

и од сеа на игноре ке те стаам така да нема да те читам веке, не очекувај одговори ајт

Абе куро ме боли мене дали ќе ме читаш. И јас кажав дека не е дозволен контакт со судиите и поради тоа Милан заслужија да добијат парична казна ама не и ова шо го добија. Ти знајш дали биле оправдано казнети, не туку форсирај со сила како прво врска немаше ни како ни шо беа казнети јас ти напишав овде па сеа ти паметен ќе ми се прајш. Ти пациент еден викаше дека местеле, па сеа испадна дека не е така. И ќути ти кажав џабе замараш, гледаш дека почна и ставот да го менваш само да си во право.

abe milan gi kaznija samo 8 boda taka da ke bea treti nisto ne im menjava kaznata

ај без такви површни размислувања молам
ти мислиш дека психолошки позитивно влијае да си во негатива во некоја битка (било каква) и да се вадиш од истата за да се издигнуваш?
-8 бода не е малку , значи милан се форсирани да ги победат 3те почетни кола за да дојдат на само 1 бод што не гарантира ни предпоследно место, а додека ова да го направи некоја друга екипа (да победи 3 по ред) ке биде на прво место со 9 бодови
затоа милан се сконцентрираа на ЛШ и ретко форсираа играчи во калчото што накрај се исплати

СтрумичанецО напиша:
ај без такви површни размислувања молам
ти мислиш дека психолошки позитивно влијае да си во негатива во некоја битка (било каква) и да се вадиш од истата за да се издигнуваш?
-8 бода не е малку , значи милан се форсирани да ги победат 3те почетни кола за да дојдат на само 1 бод што не гарантира ни предпоследно место, а додека ова да го направи некоја друга екипа (да победи 3 по ред) ке биде на прво место со 9 бодови
затоа милан се сконцентрираа на ЛШ и ретко форсираа играчи во калчото што накрај се исплати
А како имаа пак Фиорентина, Лацио и Реџина плус додатна мотивација и изборија неверојатни резултати сезонава а и тие беа казнети.. и ти неможи така да речиш.. беа казнети 8 бода и не се интересираа за лигата.. нема врска тоа..

а што се однесува до трансферите, мислам и почна да се осеќа она што го прави Галијани , во преговорите со барса верувам дека сака да го извлече Роналдињо а не Ето , поради тоа што Ето беше опција во случај да се остварија шпекулациите дека Анри ке оди во барса иако лично јас не верувам арсенал да го дадат Анри , а во врска со Роналдињо се замешаа неколку фактори , како што се несогласувањата со Рајкард , нешто послабата форма од минатата година и сл.
сепак мислам дека Роналдињо ке остане во барса а милан ќе се пуштат во трка по некој одбрамбен играч , а со доведувањето на Суазо делумно се решени проблемите во нападот , барем за оваа сезона .
но , има време , официјално трансфер маркетот се отвара на 2 јули и трае преку летото некаде до август 27ми ако не грешам

СтрумичанецО напиша:
не верувам арсенал да го дадат Анри , официјално трансфер маркетот се отвара на 2 јули и трае преку летото некаде до август 27ми ако не грешам

Tимот на Арсенал јасно кажа дека му дозволуваат на Анри да замине, се зависи од Анри и од Барселона, инаку за трансфер маркетот ....... од 2 јули до 1 септември трае.

поздрав до сите фанови на Милан, и ако ја има некој химаната да ми прати на меил или да ми пушти линк на ПП, фала

Jas mislam deka Gjorkuf treba da sjodi od milan oti pred da mu dat nego sansa (na 45 godini) ke treba da ceka nekoj drug od istata pozicija da ostari

`TENK` напиша:
abe milan gi kaznija samo 8 boda taka da ke bea treti nisto ne im menjava kaznata

Абе не се во прашање осумте бода, Милан мораа да почнат со подготовки 1 месец порано за квалификациите на лига на шампиони кои не требаше да ги играат. Цело лето не можеа да купат играч зошто не се знаеше конечната пресуда. Има други страни на приказната, бодојте се најмалиот проблем.

А шо се однесува на тоа шо го кажа меаца, точно е дека и кај Милан казните послужија како мотивација. Милан ја освои лигата на шампионите за да му докажи на сите дека Милан со игра освојува, а не со местење.

Nikola_MKD напиша:
Jas mislam deka Gjorkuf treba da sjodi od milan oti pred da mu dat nego sansa (na 45 godini) ke treba da ceka nekoj drug od istata pozicija da ostari

Не ти е срам да збораш, во Реал гнијат на клупа едни од најдобрите играчи на светот тој за Милан најде да кажва. Гуркуф доби доволно шанса оваа година и одлично се покажа, следната година ќе игра повеќе. Треба самиот да се избори за првиот тим, ако продолжи вака ќе го замени Сидорф.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom