Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Суазо не доаѓа!!!!!
Се решил за Интер.И овој трансфер ми е доста чуден!

ЧЕНТО напиша:
Суазо не доаѓа!!!!!
Се решил за Интер.И овој трансфер ми е доста чуден!

Точно, по се изгледа Милан немаше никаква намера да го купи Суазо. Единствената цел на Галиани беше да ги открие неправилностите во трансферот на „чистиот“ Интер. Не вервам дека толку глупаво ќе изреагираа ако не беше ова сценариото, сигурно ќе исконтактираа со играчот. Галиани и неговите глупости, ама барем вредеше да се види Морати како се бламира пред цела италијанска јавност, каков ебен губитник :tapp:

Sindikat напиша:

Точно, по се изгледа Милан немаше никаква намера да го купи Суазо. Единствената цел на Галиани беше да ги открие неправилностите во трансферот на „чистиот“ Интер. Не вервам дека толку глупаво ќе изреагираа ако не беше ова сценариото, сигурно ќе исконтактираа со играчот. Галиани и неговите глупости, ама барем вредеше да се види Морати како се бламира пред цела италијанска јавност, каков ебен губитник :tapp:

Само не заборавај дека Интер го договорија траснферот на Суазо па Милан се примеша и стана целата ситуација каша.Има нешто чудно во сево ова.

ЧЕНТО напиша:
Само не заборавај дека Интер го договорија траснферот на Суазо па Милан се примеша и стана целата ситуација каша.Има нешто чудно во сево ова.

Па да де, ти напишав шо е чудното. Интер направи ја договор со Суазо недозволено. Не смее да се контактира со играчот пред да се склучи договор со тимот. Казниво е, и во најмала рака тимот и играчот треба да добијат некаква суспензија. Каљари дознаа дека има ваков договор и намерно се договорија со Галиани да направат договор за да го обелоденат нерегуларниот договор на Морати. Најверојатно испровоцирани од глумата на Интер во улогата „чистиот ангел спасител“ лани за време на скандалот.

Sindikat напиша:

Па да де, ти напишав шо е чудното. Интер направи ја договор со Суазо недозволено. Не смее да се контактира со играчот пред да се склучи договор со тимот. Казниво е, и во најмала рака тимот и играчот треба да добијат некаква суспензија. Каљари дознаа дека има ваков договор и намерно се договорија со Галиани да направат договор за да го обелоденат нерегуларниот договор на Морати. Најверојатно испровоцирани од глумата на Интер во улогата „чистиот ангел спасител“ лани за време на скандалот.

Е така веќе може.Ми се разјасни.Не пратам многу италијанско,не сум ни за тие ни за тие(Највише Лацио го сакам бидејќи Пандев е таму) но ме заинтересира траснферов!

Сега ќе ми простите на упад ама Ибрахимович стварно бил заинтересиран за игра во Милан?
Ова од другар негов во Малме се прочуло и не знам дали е ефтин трач или има позадина , не читам спорт .

ragazza напиша:
Сега ќе ми простите на упад ама Ибрахимович стварно бил заинтересиран за игра во Милан?
Ова од другар негов во Малме се прочуло и не знам дали е ефтин трач или има позадина , не читам спорт .

И тоа со Ибра е толку чудно.Еднаш вика во Милан ќе идел еднаш во Интер.Лани требаше во Милан па за пола секунда излезе дека за Интер потпишал.Толку фама се крева околу него,а незнам дали толку вреди,колку што го зборат!

se uste ne se znae za transferot na Suazo imalo nekoj problem i mozno e suazo da zamine vo inter namesto vo Milan

`TENK` напиша:
se uste ne se znae za transferot na Suazo imalo nekoj problem i mozno e suazo da zamine vo inter namesto vo Milan

Се знае веќе, замина во Интер. Милан го раскина договорот со Каљари.

ragazza напиша:
Дај боже да е трач бидејќи на милан не му треба таков гомнар(со извинение) како што е Ибрахимович....

CyberBop напиша:
Дај боже да е трач бидејќи на милан не му треба таков гомнар(со извинение) како што е Ибрахимович....
Не дај боже да дојде тој во Милан зш ке се отепам наместо. Типон нема врска

Нема врска бе, лани ко не го купија Милан нема никогаш. Го делам мислењето со вас, го нејќам ич и нејќам да дојди во Милан. Ќе треба после да си згазнам на зборот и да го засакам. Интер ја науче лекцијата со продавање играчи на Милан, мислам дека никогаш појќе нема да му се случи нешто такво.

хаххах да да, конечно Интер свати како одат тие работи.
Него види вака ортак: јас мислам дека не треба да имаш ништо против кој било играч, Златан е мн добар играч и доколку беше во Милан, тогаш Милан нема да се наоѓаше во Seria A на четрвтото место.

Roswell напиша:
хаххах да да, конечно Интер свати како одат тие работи.
Него види вака ортак: јас мислам дека не треба да имаш ништо против кој било играч, Златан е мн добар играч и доколку беше во Милан, тогаш Милан нема да се наоѓаше во Seria A на четрвтото место.

Абе антипатичен ми е, иначе знам јас дека е добар играч. Ама сега Милан го има Роналдо шо игра на слична позиција, според мене е подобар, така да шо подалеку е Златан то подобро.

Интер во финансиски скандал
lenta.jpg
inter_skandal.jpg
Интер се најде во центарот на нова афера поради наводно лажно сметководство, објави денес спортскиот весник "La Gazzetta dello Sport".
Mиланскиот обвинител Карло Ночерино ја завршил истрагата и наскоро би требало да поднесе тужба против претседателот на Интер Масимо Морати, како и против двајца од неговите соработници кои се обвинети за измама.
Истрагата опфатила детали поврзани со пресметките на Интер за сезоните 2004-2005 и 2005-2006. Обвинителот е убеден дека Интер намерно ги "напумпал" годишните плати на поедини играчи и со тоа направил измама кон италијанскиот фудбалски сојуз.
Со овој случај се занимава и италијанското спортско судство, па доколку Интер биде прогласен за виновен, му се закануваат санкции како парична казна, па се до одземање на титулата или исфрлање и во втората лига.
Претседателот на клубот Масимо Морати ги отфрла обвинувањата и тврди дека е невин. Под истрага е и Милан, а под лупа се пресметките од сезоната 2003-2004 година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom