Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЧЕНТО напиша:Суазо не доаѓа!!!!!
Се решил за Интер.И овој трансфер ми е доста чуден!
Sindikat напиша:
Точно, по се изгледа Милан немаше никаква намера да го купи Суазо. Единствената цел на Галиани беше да ги открие неправилностите во трансферот на „чистиот“ Интер. Не вервам дека толку глупаво ќе изреагираа ако не беше ова сценариото, сигурно ќе исконтактираа со играчот. Галиани и неговите глупости, ама барем вредеше да се види Морати како се бламира пред цела италијанска јавност, каков ебен губитник![]()
ЧЕНТО напиша:Само не заборавај дека Интер го договорија траснферот на Суазо па Милан се примеша и стана целата ситуација каша.Има нешто чудно во сево ова.
Sindikat напиша:
Па да де, ти напишав шо е чудното. Интер направи ја договор со Суазо недозволено. Не смее да се контактира со играчот пред да се склучи договор со тимот. Казниво е, и во најмала рака тимот и играчот треба да добијат некаква суспензија. Каљари дознаа дека има ваков договор и намерно се договорија со Галиани да направат договор за да го обелоденат нерегуларниот договор на Морати. Најверојатно испровоцирани од глумата на Интер во улогата „чистиот ангел спасител“ лани за време на скандалот.
ragazza напиша:Сега ќе ми простите на упад ама Ибрахимович стварно бил заинтересиран за игра во Милан?
Ова од другар негов во Малме се прочуло и не знам дали е ефтин трач или има позадина , не читам спорт .
`TENK` напиша:se uste ne se znae za transferot na Suazo imalo nekoj problem i mozno e suazo da zamine vo inter namesto vo Milan
Дај боже да е трач бидејќи на милан не му треба таков гомнар(со извинение) како што е Ибрахимович....ragazza напиша:Сега ќе ми простите на упад ама Ибрахимович стварно бил заинтересиран за игра во Милан?
Ова од другар негов во Малме се прочуло и не знам дали е ефтин трач или има позадина , не читам спорт .
Не дај боже да дојде тој во Милан зш ке се отепам наместо. Типон нема врскаCyberBop напиша:Дај боже да е трач бидејќи на милан не му треба таков гомнар(со извинение) како што е Ибрахимович....
Roswell напиша:хаххах да да, конечно Интер свати како одат тие работи.
Него види вака ортак: јас мислам дека не треба да имаш ништо против кој било играч, Златан е мн добар играч и доколку беше во Милан, тогаш Милан нема да се наоѓаше во Seria A на четрвтото место.