Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Кваресма исто како и Амаури не се плаши од Роналдињо! -линк
Па и нема зошто...не е ни дефанзивец ни голман...:wink:

Зашто беше играч кој доаѓа надвор од ЕУ .
Не е ради тоа туку поради законот во Бразил дека играчите до 18 години несмеат да прават трансфер надвор од Бразил.

Дечки се ближи крај на кариерата на Неста, според некој ќе изигра сезонава толку колку што може а после на крајот од сезоната ќе се повлече од фудбалот :( барем така предвидуваат, дека многу чести се повредите во последно време.

Еве ви едно добро клипче што се случувало на тренинзите на Милан

Дечки се ближи крај на кариерата на Неста, според некој ќе изигра сезонава толку колку што може а после на крајот од сезоната ќе се повлече од фудбалот :( барем така предвидуваат, дека многу чести се повредите во последно време.

Еве ви едно добро клипче што се случувало на тренинзите на Милан

да да
му иде крајот нему после повредиве
треба во јануари да се превземе нешто на тој погледа т.е. одбрана
Неста со повреди којзнае како и дали ќе игра, Малдини и Фавали во "поодминати фудбалски години" значи треба нешто ново

клипот е закон
баш би сакал да присуствувам на тренинг
аааааааааааааааааа
е колку сме далеку .........

pa imavme sanca da zememe dobar CB no milan zema povreden igrac eve i senderos e povreden i ne znaeme dali ke se vrati za mecot so genoa no najdobra vest e sto se vraca kaka i boriello pa go imame sredniot red dobar koj moze da pokriva vo odbrana tuke se flamini ambrosini gattuso sepak seta nades e na senderos i na kalaze i bonera da igrat dobro :nesum:

еј тешко без Неста ќе ви биде, е па ништо Јап Стам тогаш:) се зезам бе еее вие одма

Клипов не може да се гледа :(

Го спуштиле од youtube, јас вчера го пуштив без проблем, ама излгеда илегално бил качен на нет и затоа е спуштен, јбг.:toe:

едит: сега го побарав каналот на милан на youtube и ми вика THE ACCOUNT IS SUSPENDED!
...што значи дека каналот моментално не е во функција. Видеото погоре најверојатно било качено од преку milan channel , но чим е суспендиран цел канал автоматски и сите видеа што се качени од тој канал нема да функционираат.:toe:

не можев да го видам клипот за жал а ако неста е в таква состојва тоа е ТРАГЕДИЈА:jaj:

Баш ми е криво за Неста, ми е еден од најомилените играчи во светот:(

Причекајте малце, немојте одма да жалите.:) Сега за сега ова се само шпекулации, буквално никој незнае дали ќе се опорави или не, Жан Пјер Межерман и Масимо Манара незнаат кога ќе се врати и не предвидуваат ништо сеуште па новинарите ќе знаат!! Нив тоа им е работа, мора да им се читаат изданијата и шпекулираат, една вака голема вест сигурно неколку пати ќе го зголеми тиражот.
Затоа да причекаме како ќе се одвиваат работите, да не жалиме одма.:)

always look on the bright side of life...:):):)

Трагично ќе е ако Неста се пензионира:( Еден од моите омилени играчи e (и најубав:))
Се надевам дека ќе се врати, имаше и лани ваква повреда па откако се врати на терените ја имаше истата форма не се забележуваа промени. Но сега долго ќе отсуствува, не знам каков би бил неговиот кам бек.

Него Роналдо се враќа на теренот и започнаа неговите тренинзи. Но нормално не во Милан, него во Фламенго :) Ако нека игра феномен си е, подобро е во далеку послаба лига да игра, помали се шансите за повреди.

Него нашиот Берлускони подготвува цд со љубовни песни :pos: во декември се планира промоција на цд-то кое е подготвувано заедно со Мариано Апицела.
Нивното прво цд е издадено во 2003 година и влезе во листата 50те најпродавани албуми.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom