Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
f_m_c6ff17d.jpg

:pos2:

пато се жени
малечкото од тимот ја побарал својата слатка девојка за жена :vozbud:

а и девојката на роналдо е трудна:pipi:

подолски на 21 доби дете(или деца, мислам близнаци беа) па ништо не ме чуди :toe:

Lele kako be:)A jas taman mislev od selo od kaj nas da mu mestam edno pice mislev ke se zaebe i ke frli nekoj dinar nakaj mene:Dhahah

Анчелоти си игра куро ... против Удинезе пак Пато на клупа изгледа ќе биде Броки ќе биде стартер (не е сигурно ама според тоа што гледав на газета таке ќе да е ...)

И според Газета, Гатузо го изиграл својот последен натпревар за Милан (со Наполи)

Да се паметни овие од Милан да ви го бараат и Лам ... (ама не се) :D

не бе сањол сте го барале ама овој после еден разговор со клинсман решил да остане. ни цица само пари :Р

а за ламчо што се однесува до мене не би го пуштил никако. ама изглеа решил решил он да оди па со сила не бива. инаку да- ако сте паметни требаше некако да пробате да го вклучите во разменава :helou:

Хехе, ви отиде Гатузо а ??
Осетете го лозарчето (vs итар_пејо):

Напишано од лозари_исток
абе шо на к си ја ставил мојта мачка како потпис тс мојот профил како потпис со узито а клошар еден
:pos::pos:

Што си запнал толку за лозарот бе, отвори тема во Чек дис аут! и таму ремети го не овде ...

Епа затоа отвори тема, ја прв ќе ти пишем :D
И да не видим да ми го чепкате колегата, ќе ве пукам :bang:

Ај доста оф топик
Gazzetta:"Amauri e pred potpis so Milan"

Ако дојде Амаури тогаш Бориело ќе си остане во Џенова (исти курац)
Ќе имамо бразилски тандем Амаури-Пато-Кака

abe podobro borielo da dojde on si e milanez:)
ali dokolku celaviot bi bil pameten bi se vklucil vo trkata za lam pa neka go dade gatuso i 5-6 miliona:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom