Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе сите ќе си идат Кака, Гатузо, Сидорф, Пато ... спијте само вие на тоа уше

барем ние Мадридистите сме гостопримливи:helou:
тоа најмалце го сакам
подобро во интер нека игра него во реал
не за друго во тој глуп тим ке си ја расипе кариерата:smir:

ајдее помирете се со тоа дека мали се шансите да идеме во лига на шампиони и ако сме вистински росоњери ке ги подржиме и во уефа
барем од таму титулата е наша:smir:
а и ние играме 1 во уефа за разлика од некои фанови што провоцираат тука од тимови што неколку пати играле до сега...
а лошото е што поголеми се шансите кака да си иде од милан:(:(:(
se lazes
ne se znae dali ke odime u uefa mora da se znae deka fio ima mnogu nezgoden protivnik torino ne deka udineze e polesen ali ovie torino dobro igraat doma i se cvrsta ekipa a udineze ne se u forma

тоа најмалце го сакам
подобро во интер нека игра него во реал
не за друго во тој глуп тим ке си ја расипе кариерата:smir:
Ако Мајкл Овен не бил доволно маж да успее и да се избори во Реал незначи дека ке неможе и Кака

Не си оди Кака бе, шо ви е на вас ?
Инаку морам да го пофалам потписот на итар_пејо! Закон еј! 10/10

f_m_c6ff17d.jpg

owen,bekam,kanavaro,emerson,saviola,drente,baptista,figo,ronaldo...........
oвен океј,Бекам незнам што е проблемот со него..мислам дека играше со иста форма во Реал како и во Манчестер со единствена разлика што не даваше голови туку правеше асистенции,канаваро-годините си ги прават своето,емерсон-никогаш и не бил којзнае каков играч,савиола-си го гледал во последно време како игра?,дренте-млад е има иднина во него,баптиста-не е доволно добар за мадрид затоа е и на продажба,Фиго-немам појма за какво расипување на кариерата зборуваш--->2001 Fifa World Player Of The Year,Роналдо-исто така незнам што зборуваш---->2003 и 2004 најдобар стрелец во Шпанија :helou:

Не си оди Кака бе, шо ви е на вас ?
Инаку морам да го пофалам потписот на итар_пејо! Закон еј! 10/10
Остај ги, тоа ти е исто ка Меси да замине во Челзи

ne zboruvajte bezveze, Kaka rekol deka nikogas nema da odi od Milan .
I ne igrame nie za prv pat na Uefa...

И не го мешајте Реал во секоја ситуација, зашто неколку пати годинава Мијатович и Калдерон кажаа јавно дека се откажвуваат од ангажирање на Кака.

И исти така неколку пати Кака изјави дека ја сака Шпанската Ла Лига, и дека е среќен во Милан(ова не пропушта да каже во било која ситуација).

Оф топик. хахахахахахахаххаха потписот на Итар Пејо е крај!! :pos2::pos2::pos2: Се изнасмеав!! Незнам шо имате толку против дечкото зашто у последно време не сум толку активен али у секој случај ме изнасмеа потписов!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom