Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ej aj држете се до темата ... има секакви навивачи на Милан и какви-такви треба да ги почитуваме се додека се за Милан ... ај сеа постирајте нешто ново ... јас само имам да кажам дека Меси не сакал Роналдињо да си оди од тимот ... колку ќе го послуша тоа Рони незнам ...

sto mislite vie deka milan mose bes kaka ako moze dogas jas sum vinoven ama ne sakam da naviam za tim od 2 rang odnosno milan bes kaka

Абе што ако го продадат Кака на Реал? Едно да ви е јасно Кака е ѕвезда во Милан, бидејки другите се камења. Едноставно тој сам може да игра како му душа сака, со огромна поддршка од сите останати играчи. Нека отиде во Реал или Барса, ке заврши како Анри и Шевченко. Нема да просперира од ѕвездите.
А да не зборуваме дека Кака нема да го видите во бел дрес барем наредниве 3-4 сезони (освен ако Реал длабоко не бурични во џебот).

sto mislite vie deka milan mose bes kaka ako moze dogas jas sum vinoven ama ne sakam da naviam za tim od 2 rang odnosno milan bes kaka
of leeeee ma sto ti e tebe ako si ode kaka milan ke bide uste pojak veruvaj
bidejki togas milan ke go vrate borielo,ke go zeme roni,i uste dvajca od odbrana moze eden golman i eden bek

Додека читав на другата страна сакав да напишам тоа е твое право што повеќе го почитуваш Кака сваќам, но после постов погоре сваќам дека ти не си ни воопшто за Милан. Не треба да се декларираш како навивач на Милан. Не треба да се радуваш на нашите победи. Не тагувај со нас за нашите порази. Единствено глеј натпревари со надеж дека Кака ќе даде гол.
Ќе кажам Кака е царот во Милан и го почитувам најнајмногу но Милан ќе опстои и без Кака како што и опстојувал стотици години. И Милан никогаш нема да е тим од втор ранг.

Значи те прогласувам за виновен:)

Абе што зборите алооооооо!!! Прво ,не верувам дека Кака ќе си оди од Милан,со Рони имаат заедно играно во репрезентација и мислам дека би биле добри заедно(ова се ,ако дојде Роаналдињо).Второ - еден играч не го прави тимот,моментално кога не играше Кака потешко ни одеше,ама затоа што тактиката е така поставена! И трето- ви иде на памет колку би требало да даде Реал за Кака? И колку играчи се купуваат за тие пари? Јас од кога гледам фудбал сум за Милан,и секогаш ќе навивам за нив!!!! И мене Шева ми беше омилен играч,ама што се заеба човекот, се заеба!

eeeeeeee sheva zakon si bese covekot iako u poslednite sezoni u milan stana nesto kako inzaghi kako da ja zagubi brzinata ali zakon bese ko mu dade 4 gola na fener

Додека читав на другата страна сакав да напишам тоа е твое право што повеќе го почитуваш Кака сваќам, но после постов погоре сваќам дека ти не си ни воопшто за Милан. Не треба да се декларираш како навивач на Милан. Не треба да се радуваш на нашите победи. Не тагувај со нас за нашите порази. Единствено глеј натпревари со надеж дека Кака ќе даде гол.
Ќе кажам Кака е царот во Милан и го почитувам најнајмногу но Милан ќе опстои и без Кака како што и опстојувал стотици години. И Милан никогаш нема да е тим од втор ранг.

Значи те прогласувам за виновен:)

da ne bese kaka milan ne mozese da ja osvoi champion league a i da znaes jas sum za milan vece 10 god i znam kolku igraci pominale vo milan i otidoa i najde milan zamena za miv ama za kaka:nenene:

Mislam deka Pato ke bide pogolema zvezda od Kaka taka da ne treba tolku brzo da gi menuvas klupskite boi :vozbud:

Абе што зборите алооооооо!!! Прво ,не верувам дека Кака ќе си оди од Милан,со Рони имаат заедно играно во репрезентација и мислам дека би биле добри заедно(ова се ,ако дојде Роаналдињо).Второ - еден играч не го прави тимот,моментално кога не играше Кака потешко ни одеше,ама затоа што тактиката е така поставена! И трето- ви иде на памет колку би требало да даде Реал за Кака? И колку играчи се купуваат за тие пари? Јас од кога гледам фудбал сум за Милан,и секогаш ќе навивам за нив!!!! И мене Шева ми беше омилен играч,ама што се заеба човекот, се заеба!

абе феноменални беа , се виде на светско , иако немора ништо да значи тоа ако некој може да ги спои овие двајца тогаш тоа е анчелоти.

дај бе онака набрзина објасни ми го болдираниов збор не ми текнува што беше....

и мене ми е нешто нејасен :toe:

Не оди во Реал бе ... во Челзи ќе оди haha
Реал не дава колку Челзи паре, Челзи дава 70м. и Шева
Ама кај и да отидне ќе се усре од тие 2 клуба, се што ќе видат квалитетно сакаат да земат.
Реал барем ги заработува тие пари што ги дава, а Челзи готовани.
Тој Абрамович само дава паре и пак ништо неможат да освојат освен фа куп :D

И доста више со Кака` се знае дека не го напушта Милан што сакаат нека пишуваат он имаше неколку изјави до сеа каде си кажа дека не го напушта Милан и дека сака да биде легенда во Милан.
Плус тоа го продолжи договорот до 2013 година, незнам што сакате повеќе од тоа да направи.

Недела 15:00 дирекно на телма Милан-Реџина

можен состав за Милан:

..................Калач...................
...Кафу-Неста-Каладзе-Фавали..
......Гатузо-Пирло-Амброзини....
............Кака-Сидорф..............
..................Пипо....................

Милан (дома)
победи:5 нерешени:7 изгубени:4

Реџина (гости)
победи:0 нерешени:7 изгубени:9

Ова ќе биде тешка утакмица, Реџина се бори за опстанок, а Милан за 4то место и двата тима имаат исто изиграно нерешено, така да немој да ве зачуди ако ни лапнат овие бод.
Ама верувам дека ќе ги победиме ...

И ај нека му даде шанса на Дида до крај на сезоната заслужува ...
Овој Калач тоа што не се брани ќе го фати, тоа што се брани ќе му се протне низ рука.

едит:
Што е работата со Малдини читам нема да игра до крај на сезоната (значи толку од Малдини) ?

Што е работата со Малдини читам нема да игра до крај на сезоната (значи толку од Малдини) ?

Изгледа ова ке да е:

Предвремен крај на кариерата за легендарниот Малдини?

Легендата на Милан, Паоло Малдини може предвреме да ја заврши својата кариера и тоа на најлош можен начин – со повреда заработена на тренинг.
Малдини кој размислуваше за пензионирање на крајот на оваа сезона, го повредил левиот бутен мускул и речиси сто отсто ќе ги пропушти преостанатите пет мечеви во Сериа А. Легендата на италијанскиот фудбал и “росоњерите” прво сакаше да се повлече во мај, по 23 години минати во првиот тим на Милан, но неодамна изјави дека може ќе одигра уште една сезона.
Малдини (39) одигра 616 прволигашки мечеви за Милан, вкупно повеќе од илјада, освои седум Скудета, пет Лиги на Шампиони, два Интерконтинентални Купа, пет Суперкупови на Европа, еден Куп на Италија, пет Суперкупови на Италија и една титула клубски светски шампион.

Леле колкави баксузи сме ... немаме лев бек и тој што го имавме се повреди сеа уште Фавали го имаме, ама и тој не верувам да издржи до крај на сезона и он ќе се повреди :D па ќе гледаме може некој малдинец во одбраната (ако има некој добар) ако не ќе мора Каладзе да оди лево ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom