Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobra alternativa e i benzema od lion maliot igra kako lud.

Да нормално и Безема,ама тој ќе биде многу тешко да се донесе!! Иако не би сакал да го пропуштат како што направија со Торес,Суазо и многу други досега.Ама рано му е на Бензема,нека почекаат уште малку,и онака го продолжи договорот со Лион до 2013.

Ариго Саки пак во Милан?
може може...

Малдини најавил дека е против најавуваната чистка во Милан...

А добра вест Пато се враќа на следниов натпревар :aplauz:

Кај прочита за Пато ?
До вчера пишуваше дека не знаат што е со неговата повреда а денес друго ...

пс.
Според шпанскиот весник Marca доаѓањето на Роналдињо од Барса во Милан може да значи заминување на Кака во Реал Мадрид dash

ako odi kaka vo real jas vece ne sum navivac na milan.

Го планирале Нистелрој да дојде...ама не знам колку години има,можда е уште млад за таму

ako odi kaka vo real jas vece ne sum navivac na milan.
Не ни треба да бидеш, такви фанови не ни се потребни кој навиваат за тимот само поради еден играч, ако биле сите ка тебе секој ќе си го менува тимот. Не си сам знам има повеќе такви што навиваат само за еден играч. Ја имам другар што навиваше за Милан заради Шевченко, кога замина тој од Милан во Челзи почна да навива за Челзи, и виде таму камен Шева не го бидува се врати пак за Милан поточно (Кака).
Ако си вистински фан на Милан ќе навиваш за него ако треба и во 2ра лига.

Не ни треба да бидеш, такви фанови не ни се потребни кој навиваат за тимот само поради еден играч, ако биле сите ка тебе секој ќе си го менува тимот. Не си сам знам има повеќе такви што навиваат само за еден играч. Ја имам другар што навиваше за Милан заради Шевченко, кога замина тој од Милан во Челзи почна да навива за Челзи, и виде таму камен Шева не го бидува се врати пак за Милан поточно (Кака).
Ако си вистински фан на Милан ќе навиваш за него ако треба и во 2ра лига.
Tocno taka :helou:

ti si lige ti si predator i mene najomilen igrac mi e sevcenko i so sega treba za celzi da navivam ne be brat milan i nikoj drug a so e rabotava so vesnicive neznam samo pecata nekoj lazni informacii

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom