Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе сте запнале за Дида,невиден месечар, нека си донесат некој асален

Море за Дида зборвима за до крајот на сезоната да брани, а не понатаму, за другата сезона мора друг голман да се бара, ама не дај боже да дојт Абиати:tapp:

abe baloteli izjavil deka od mal navival za milan znaete li za toa a?
LUGE AKO ZNAETE KOJ IGRAC E LEANDRO GRIMI NEKA MI KAZE NEKOJ KAJ IGRA SEA EJ!!!!!!!!ALLLLLLOOOOOO
Тој е Аргентинец кој игра како лев бек, претходно беше во Сиена на позајмица, а сега е во Спортинг на позајмица од Милан:)

FALA NA INFO JAS ZNAEV ZA KOJ SE RABOTE AMA MISLEV DEKA IGRA VO SIENA A IMASE NEKOI SPEKULACII DEKA KE ODI VO SPORTING...........................A INAKU GO PUSTAAT LI TAMU........POLA POLA LI E DOGOVOROT SO MILAN

Молете се Палермо да ја тепа Фиорентина..А претчуствувам дека ќе биди лошо на тој натпревар, ќе има изненадување!

И мене нешто ми мириса дека Амаури ќе стегне некој гол!!:)

FALA NA INFO JAS ZNAEV ZA KOJ SE RABOTE AMA MISLEV DEKA IGRA VO SIENA A IMASE NEKOI SPEKULACII DEKA KE ODI VO SPORTING...........................A INAKU GO PUSTAAT LI TAMU........POLA POLA LI E DOGOVOROT SO MILAN

Договорот не е пола-пола ,туку Грими е на позајмица во Спортинг,со цел да набие првотимско искуство! Значи се враќа на лето,и можда имаме добар млад лев бек!

Договорот не е пола-пола ,туку Грими е на позајмица во Спортинг,со цел да набие првотимско искуство! Значи се враќа на лето,и можда имаме добар млад лев бек!
dobar si e on ima dobra kontrola,dobar sut,custvo za gol ali mislam deka ne e mnogu brz

luge a koj bese podobriot od bracat aubameyang pier ili wili?
so pier ima dosta videa na youtube pa dobar e a so ovoj nema pa nz koj e podobar

MILANELLO - Here are the called up players of Carlo Ancelotti for tomorrow: Dida, Fiori, Kalac, Offredi, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Serginho, Simic, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakа, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Inzaghi, Pato, Paloschi........Супер Пато ќе игра а Одо не е повикан!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom