Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дека престојот во Реал Мадрид му е грешка во фудбалската кариера. Дека тешко е да имаш одлична кариера покрај Бекам , Зидан, Фиго....
Со тоа што го пофали многу Раул како најдобар играч во Реал кој претставува столб на играта на Реал.
Изјави дека ерата на галактикосите била грешка,не престојот во Реал.Грешно си разбрала

Jas mislam dovolno e samo da se najde soodvetna zamena za legendata Maldini (ako takva voopsto postoi :-)),a moze i za Seedorf,ama ne e neophodno letoska (tuka e Gourcuff).Drugite pozicii vo timot se zadovolitelni za da se osvoit barem edna titula.Forza Milan
Како бе само Малдини!А со кои бекови ке играме???треба и два асални бека да се купат и еден централен и плус да го вратат Бориело/Оливеира и на местото на сидорф да купат еден стварно добар играч како Рони или нешто слично!Ама мислам дека Милан од еднаш нема да купи толку фудбалери затоа на лето ке купи еден двајца најмногу и после на зима усте толку и ке изградат супер тимче иако и сега го поседуваат!

Што е работава со Миланез го неам видено кузнае од кога тука у Фан Клуб Милан,да не се отказа од Милан:vozbud::pos2:Знае некој да ми каже???
Онтопик- Следна утакмица со кој играат?

Миланез по се изгледа се изгуби во виорот.

Слена утакмица Парма : Милан.

Горкуф многу лошо изигра иако очекував многу повеќе од него ... а Палоски изигра просечен натпревар...

Не зафркавај бе:nenene:....Горкуф играше одлично.Гледав хајлајтс од мечот...имаше добри додавања кон Инзаги!!!Изигра солидно , јас му давам оцена 6,5!!!

Што е работава со Миланез го неам видено кузнае од кога тука у Фан Клуб Милан,да не се отказа од Милан:vozbud::pos2:Знае некој да ми каже???

И мене ми фали Миланез кај и да е ќе се врат, компјутерот на поправка му! Ете ја причината, а нема теоретски шанси од Mилан да се откаже :)

Инаку на Роналдо му е извршена хируршка интервенција која поминала во најдобар ред, траела 2 часа и се смета дека за 9 месеци повторно ќе може да игра фудбал (ако продолжи со кариерата). А Роналдо денес се чуствува подобро, иако има големи болки, сепак повредата е помала од онаа во 2000 гидина и ќе остане во болница уште недела дена. Голем број фудбалери му ја даваат потребната подршка на Роналдо , меѓу нив се и фудбалерите на Интер браво за нив :), исто и Канаваро кој се надева дека Роналдо ќе оздраве брзо и ќе ја продолжи одличната кариера.

А Кака значи сигурно настапува со Парма. Додека од Парма нема да настапат Кристијано Лукарели, Кори, Вержили, Бернандо Корали и Паравичини. (може не ги погодив имињата баш најточно :toe: )

Супер е тоа што тие нема да настапат:vozbud:!!!Полесно ќе им биде на Милан за да земат 3 бода !!!Само се уште нема податоци дали Пато ќе биде 100% опоравен за мечот со Арсенал...А на мечот со Парма во напад ќе играа:Палоски и Џилардињо!!!Мислам дека се добар тандем али нема подобар од Пато и Роналдо (многу жалам за повредата)!!!А не дај боже уште Кака да им се приклучи у нападот тоа ќе биде трио за у историја!!!!:salut:

Со Арсенал Инзаги ќе игра осамен во нападот, така да ирелевантно е опоравувањето на Пато. Не вервам Анчелоти да го клај на таков меч Пато, премногу притисок е за него. Сепак дете е Пато, јас неможам да ги гледам натпреварите на Милан во ЛШ целиот се тресам од возбуда, а замисли па да треба да играш. Искуство треба, ама во секој случај со 2 напаѓачи не вервам дека во гости ќе играме.

Синдикат, немој така имаше истражување, најголем број на срцеви удари се дешаваа по завршување на утакмици (за време на светското Германија)!

Инаку за очекување е нерешен резултат на гости, па дома ке ги тепаме стандард (1-0)

Абе Пато сигурно ќе игра!!!И полека не се возбудуј:vozbud: толку!!!ХИХИХИХИ.....А ако го стае Инзаги е тогај ќе ги „тепаме“ !!!A тешко Пато да не игра затоа што тој и кога ја играше 1 утакмица за Милан немаше трема само сакаше да се докаже !!!Затоа немој да кажуаш дека Инзаги ќе играл осамен во нападот!!!
:salut:

Милан4о негодрвиТрајана сине и јас сум спремен да ти се кладам у 3 кила крв дека Инзаги ке ја почне, не се ова Наполи и Фиорентина па да почнеш утакмица со пубертетлија Арсенал е и тоа Арсенал во неидена форма така да се бара искуство а тоа е Пипо а Пато не верувам ни дека ке влее во Лондон втората кога би требало да бидат нужни голови можда

(кој ке се тресе цела утакмица пичку матер:nerv:)

како што читав Пато на првиот натпревар против Арсенал најверојатно нема да игра,но можно е да биде ставен малку, но на вториот што е на домашен терен Пато ќе игра сигурно.
А и раководствотот на Милан се запалило за Дрогба и се надеват дека ќе овозможат негов трансфер во Милан. ај ке видиме мене ми одговара :pipi:

а јас ке пијам апчиња за смирување кога ке играат во Лига Шампиони...

Абе јас не го дрвам:pos2:...али мислам дека Пато може да почне....ништо не се знае и многу сте закон со овие реченици: а јас ке пијам апчиња за смирување кога ке играат во Лига Шампиони...(rossonerka) и (кој ке се тресе цела утакмица пичку матер:nerv:)(итар пејо)....Абе кој и да игра ние ќе тепаме...таке е????
Кој е со мене нека дигне рака:pos2:!!!
А кога ја глеав утакмицата со Ливерпул 3:3 сум плачел ...јеботе бог како можеа да изгуба али нема веза пак им вративме....
Кој ќе иде у црква за победа у пичку матер!!!!
Претпоставка:....добро додавање од Кака кон Инзаги,тој излегува сам на сам со Алмунија шутира и....ГООООООЛ 1-2 за Милан каква ноќ за росоњерите...неверојатно но вистинито!!!:vozbud:

Незнам јас би го клал Инзаги сам напред, за да се диктира играта на средината на теренот. Инзаги е најдобар за контри, седи во линија со одбраната и плус се знат како дишат со Пирло, Сидорф или кој и да додава. Факат е дека Милан ќе игра резервирано и ќе чека на контра, тука е силата на Милан го имаме Кака кој е практично недостижен во контра и Инзаги кој знај најдобро да се отвори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom