Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Противникот на Милан во вторник Арсенал денес беше прегазен од Ман Јун 4:0...

Се чуваат за нас :pos: којзнае што ке се деси. А и Арсенал играа во некој куп, така да ова не беше за бодови.
Не бе, се навикнуваат на порази, знаат дека тоа им е пишано:smir: .

ќе ми каже некој за Дида тоа што прашав???

го гледаше некоја натпреварот???? што му се случило на Дида??? тој бранеше или Калач?
читам тука нешто дека почуствувал силна болка и бил пренесен со носилки во соблекувална....
битно немаме резервен голман сега

Да беее

Јас гледав и прв пат во живото гледам играч на клупа да се повреди. На полувреме цело време даваја снимки кај шо се витка Дида и со помошен кислород на лицето го изнесоја надвор од стадионот. Да се чуди чоек, а коментатор не искоментира ништо и незнам шо се случи.

А резервен голман имаме, Валерио Фиори. Имам 2-3 збора за него напишано во анализата, неколку пати го имам само видено да брани и сличен е на Сторари, располага со квалитет ама е низок.

Ова беше навистина срамно:kesa:!!!Да не победиме една Парма , али нема врска Арсенал одлично изигра :pos2::pos2::pos2::pos2:!!!4:0 малце за играта што ја играја Манчестер ....најмалце требаше 6:0!!!А според мене најдобри беа Нани и Андерсон(таленти се)!!!Иначе Кака се изнапромаши ...така да требаше да победиме.Али веруам дека ќе ги тепаме Арсенал!!!Напред Милане :pos2:!!!

Оти срамно бе, гледајте ја малце играта не само резултатот.

Срамно беше првото полувреме, второ полувреме Милан изгледаше многу подобро, фалеше малце реализација. Џила и Инзаги и покрај тоа шо за прв пат изгледаја комотно еден до друг во нападот, се изнапромашија.

Милан4о, колку за инфо на Арсенал му исклучија играч во 40-тата минута (Ебуе, одбрана....) Па сега процени колку е лесно да се игра против еден офанзивен Манчестер со играч помалку.

Дида се повреди на клупа??? :pos: Да не го фати срцето? Уште ова го немам чуено.

Ајде да не тропаме глупости ќе го глеаме Арсенал во среда или вторник ка ќе игра со Милан!!!И да ти кажем дека Ебуе беше правилно исклучен и убоо ги разрешетија топџиите:pishtoldz!!!И да ти кажем (до Синдикат) дека играта во второто полувреме им беше чиста 10 ама е срамно што не победија !!!Ја сум голем фан на Милан ама тоа ...мора да се признае понекоаш дека стварно треба да се засрама!!!

Значи сега со нетрпение чекаме среда 20.45 :vozbud:
А спортските весници во Англија пишуваат за можно отстапување на Шевченко во Милан, кој би го заменил Роналдо. Јас чисто се сомневам во ова....
А американскиве фудбалски тимови сакаат по оздравувањето на Роналдо тој да премине во некој тамошен клуб, а не да ја заврши кариерата, посебно заинтересирани се Фламенго.
А навивачите на Интер пееле песни за Роналдо пред и по мечот со Ливорно. :bravo:

А американскиве фудбалски тимови сакаат по оздравувањето на Роналдо тој да премине во некој тамошен клуб, а не да ја заврши кариерата, посебно заинтересирани се Фламенго.

Фламенго не е од бразил??

Да ја па помислив на САД
добро нас коа ке ни спомнат Америка се мислиме на Сад!А боље ке беше да напишала клубови од Америка и Бразил!:helou:
И сега за у среда сите играчи ни се подготвени за настап,освен Роналдо?Или и Пато ке одмара на првава?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom