Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Земено се на се денес си одиграа рутинирано се гледа разлика од игра без асални крила до игра без крила..Сержињо и Јанкуловски многу растеретија центар на терен со играта по страна даваат центаршутеви и ствараат шанси.
Пирло е мислам господ во денешниот фудбал го гледам и се чудам како може секој потег да му е така испланиран и превиден и да е на секое место на терен во секое време такво нешто не се раѓа више луѓе ејј!!!
Палоши дава до знаење дека не треба секирање за иднината со ваква младина заедно со Пато имаат муда слонски луѓее ме напатувaат како 2 години постар од нив sd
Посебно ми беше интересно славењето на голот од местото на теренот кај што се намести(на корнер знамнце) до фацата што ја направи со вилицата ме потсети на Инзаги нека му е со среќа на детено и да го надмине во секој поглед

Ко мало дете се израдував... за момент помислив дека нересено ке остане

Браво за Палоши (или Палошки, како и да се вика), супер гол даде.
4-то место ни е на дофат на рака:smir: .

Браво за Палоши (или Палошки, како и да се вика), супер гол даде.
4-то место ни е на дофат на рака:smir: .

Мислам дека Палоски се чита, барем така го читат англиските коментатори а и бугаринот денес така почна да го исговара по 5-10 минути, најверојатно по нечија сугестија. Без разлика, прекарот му е „Пало“, замислете напад Пато и Пало :vozbud:

Иначе убаф првио гол на Интер... :kesa:

замислете напад Пато и Пало :vozbud:
:kesa:

Па мислам дека ова и треба да форсира во домашно што кур нека избацат некој од Џила/Пипо и Роналдо и фокусирање само на овие двајца да се направат тандем како Бивас и Батхед,Кевин и Пери,Астерикс и Обеликс,Дуле и Коки sd значи да се уиграат до таа мера да може да газат и да ебат све живо што фатило топка и што заиграло фудбал

ехееејјј за матура поклон да имаш од Берлускони кола некоја или нешто такво...не ко мене колекционер на бањарки и чкарт парфеми станав :bil:

Jas mislam ako prodolzet vaka sudiive da sudat slobodno mozat uste sega skudetoto na inter da mu go dadat.Posle ke kazvet deka Milan mestel natprevari,zasramota.Dzabe mu e na inter vaka osvoena titula :-(.Bravo za Paloschi.Ima idnina vo Milan,se gleda.Forza Milan

Мислам дека Палоски се чита, барем така го читат англиските коментатори а и бугаринот денес така почна да го исговара по 5-10 минути, најверојатно по нечија сугестија. Без разлика, прекарот му е „Пало“, замислете напад Пато и Пало :vozbud:
Paloschi. Ако добро се сеќавам на часовите по Итаијански c+h споени се читаат како К, значи Палоски е точен изговор.

Убаф, барем два дадофме.. :pos2:
На гости..
И затоа слушам муабети дека Интарашиве не се крстат во Господа повеќе, туку во судиите што им ги судат натпреварите:tapp: .

И така нема што да добиеме во првенството,затоа може да го форсираат тандемот Пато-Пало и да направад звезди од нив!4то место ни е сигурно:)!Јас да сум како Анчелоти ке играм со тројца напаѓачи!:)Тој греота одвај игра со еден па да му речат 3 ке умре на лице место!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom