Roswell
Tu Sei Tutta La Mia Vita
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј........ а го забраевте Горкуф тој треба 1 постава да игра наместо оној дрвоно Амброзини....А иначе Пато 88% ќе игра на првиот натпревар со Арсенал...и Кака исто така само што тој сигурно игра!!!А Палоши е голем талент што мислим дека Најдобар состав ќе биде ако ме послуша Анчелоти =) :Kалач,Одо,Неста,Каладзе,Јанкуловски,Пирло,Сидорф,Гатузо,Горкуф,Кака и Пато!!!Најдобар состав според мене !!!
Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неможе туку така да ставаат млади играчи кога е најбитен дел од сезоната!Затоа ке мораат малце да почекаат да се искалемат.Тоа Пато не го става што е 3пати боље од Палоси а не па Палоси.поззА да не си грешка??? Амброзини има огроооомна улога во средниот ред пријател, тој го содржи столбот на Милан заедно со Гатузо, Пирло, Сидорф, ако некој треба да си оди, според мене тоа се Анчелоти, Џилардињо и Инѕаги. А веќе почна да станува јасно кој ќе биде светскиот тандем број 1 во многу блиска иднина: Пато - Палоши, малите едноставно го креваат цел Милан кога ќе влезат во игра, браво мајстори, ви симнувам капа... Она што според мене е убедливо нааааајголемата грешка на Анчелоти, е тоа што не ги става уште во почетен состав Пато и Палоши (зборам за Пато пред да се повреди).
Она што според мене е убедливо нааааајголемата грешка на Анчелоти, е тоа што не ги става уште во почетен состав Пато и Палоши (зборам за Пато пред да се повреди).
Еј па не е Милан Арсенал па да игра со деца. Палоши даде гол, но тоа не значи дека е подобар од Џилардињо или Инзаги, времето е пред него ќе видиме како ќе се покаже. Не викам дека не е добар играч, ама не се станува така лесно првотимец на Милан.