Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
- vecer na san siro ke dojdat poveke od 70 000 rossoneri da go gledaat prviot natprevar na pato
- pred natprevarot so napoli ke ima iznenaduvanje za site fanovi ke gi pokazat 18 trofei na milan:vozbud:
- berluskoni:ne ni treba ronaldinjo go imame pato!!!:tapp:

Ајдеее Кака е испрашуван од страна на властите на Бразил поради спорот со лидерите на евангелистичката црква кои проневериле 56 илјади долари, а Кака е близок пријател со нив и до сега тој има подарено околу 1 милион долари за помош на оваа црква.
Вечер очекувам победа и ај се надевам на некое голче на Пато
FORZA MILAN

Ајде со среќа Пато, па да им ја донесеш првата победа сезонава на Милан на домашен терен.

Ајде со среќа Пато, па да им ја донесеш првата победа сезонава на Милан на домашен терен.
доврши де во СЕРИА А ... дека имамо во ЛШ на домашен терен победа

пс. Да видимо дали Пато ќе му го спаси гзот на Анчелоти ... или ќе си лета :bezbol:

доврши де во СЕРИА А ... дека имамо во ЛШ на домашен терен победа

пс. Да видимо дали Пато ќе му го спаси гзот на Анчелоти ... или ќе си лета :bezbol:
Тоа вечер ќе видиме, ја даваат па ќе ја гледаме. Ај со среќа ама мислам дека Анчелоти треба да биде заменет:smir:

Ах, не ... Сите очекуваат премногу од Пато, го знае и он тоа. Има голем притисок врз него, така да вечер нема ништо да напраи ... :pipi:

Ај ја набрзина да му се јавим на Анчелоти да му кажем да не го става Пато дека нема ништо да направи ... ах а ако не го стави Пато кого ќе стави бе Инзаги повреден Роналдо не е заздравен целосно Џила не е во форма ... ај ќе видимо после натпревар што како ... :bonjour:

Ај ја набрзина да му се јавим на Анчелоти да му кажем да не го става Пато дека нема ништо да направи ... ах а ако не го стави Пато кого ќе стави бе Инзаги повреден Роналдо не е заздравен целосно Џила не е во форма ... ај ќе видимо после натпревар што како ... :bonjour:

Sega be jas se slusnav so Anceloti i me prasuvase sto vika liverpul fan, dali da go redi ili voopsto da ne go redi.

Sega be jas se slusnav so Anceloti i me prasuvase sto vika liverpul fan, dali da go redi ili voopsto da ne go redi.

Ах со овие акценти го уништувате јазикот ... :tapp:

А иначе, кој ви е крив што немате напаѓачи, па морате сите да се крстите во еден Пато. :tapp:

Ах со овие акценти го уништувате јазикот ... :tapp:

А иначе, кој ви е крив што немате напаѓачи, па морате сите да се крстите во еден Пато. :tapp:

Toa bese i poentata na AKCENTOT (ako toa e voopsto akcent).

Napagaci?

Pato, Ronaldo, Gilardino - dosta se za ovaj natprevar.

Toa bese i poentata na AKCENTOT (ako toa e voopsto akcent).

Napagaci?

Pato, Ronaldo, Gilardino - dosta se za ovaj natprevar.

Роналдо беше таа старудијата што не може 10 метра шпринт да истрча ?
Џилардињо беше тој опасниот напаѓач што дава еден гол на секои 100 години ?

Tie se be brat. Sto da pravime. Liga Shampioni ve pobedivme. Dosta e.

Startnite

1 DidaGoalkeeper
3Paolo MaldiniDefender
4Kakha KaladzeDefender
13Alessandro NestaDefender
25Daniele BoneraDefender
10Clarence SeedorfMidfielder
21Andrea PirloMidfielder
23Massimo AmbrosiniMidfielder
7 PatoForward
22KakбForward
99 RonaldoForward