Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
GOALKEEPERS: Dida, Kalac;
DEFENDERS
: Bonera, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo;
MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gourcuff, Pirlo, Seedorf;
STRIKERS
: Gilardino, Kakа, Pato, Ronaldо

Еве ги повиканите играчи за утрешниот натпревар против Наполи

I jas mislam deka Pato ke prerasne vo golem fudbaler,no sekako ne moze da se ocekuva uste vo prvite utakmici da bide fantasticen,no so tek na vremeto spored mene ke prerasne vo golem fudbaler.
Pozz

Кратки вести :)

Милан ќе потроши 150м. евра на лето

Пато: Време е да покажам кој сум јас

Платини го сака Малдини за шеф на УЕФА

и за крај можниот состав што го објави Анчелоти против Наполи

Milan (4-3-1-2):

**********Dida************
Oddo**Nesta**Kaladze**Jankulovski
**Brocchi***Pirlo***Ambrosini**
**********Kakа************
****Gilardino****Pato********

Дур да почне натпреварот може и да се предомисли , на пр. да го извади наркоманот и да го стави Бонера , или Броки да го замени со Гатузо , како и да е кој нема да се покаже од Џила или Пато ќе иде на клупа во вториот дел ќе влезе Роналдо .

Овја Пато се утепа од фалење ќе дадем толку ќе дадем олку гола,а сигурен сум дека нема да даде со Наполи гол

Ццц... што прави љубомората , сеа што да правиме ние што го немате Пато :-:
Кој играч дал на првото деби гол никој , мн. ретко , прв пат игра во Сериа А и да недаде и да даде тоа е , само 18 г има малиот

Anelka ima golemo iskustvo. Igral za kataljarda timoj, pa vcera ne postigna gol na debi natprevarot.

Iiiii!?!

Ne gledam nisto loso vo toa ako Pato ne postigne gol.

Anelka vcera ako ne dade gol ama pak bese najbolji igrac na terenot od koga vleze imase 2-3 sansi za gol ama nemase sreka!!!

Daj Boze i Pato da igra taka vecer!!!

PS:Ama maliot ne propusta takvi 100% sansi,kako so utna Anelka!!!!UBIVA....

Moja prognoza za Ve4er Milan ke dade 4 ili 5 gola ne zatoa sto navivam za niv vreme e doma da zgazi nekogo i toa ke bide tezok poraz za napoli

Моја прогноза,Пато ке блесне. (реална)
Моја прогноза,Пато ке ги скрше двете нозе. (интерска)

:)

Anelka ima golemo iskustvo. Igral za kataljarda timoj, pa vcera ne postigna gol na debi natprevarot.

Iiiii!?!

Ne gledam nisto loso vo toa ako Pato ne postigne gol.
Брат и ти мене не си ме сватил.Пато немора да даде гол ни на наредни две утакмице ама нека не се фали по новине сваќаш?

Брат и ти мене не си ме сватил.Пато немора да даде гол ни на наредни две утакмице ама нека не се фали по новине сваќаш?

Ti ako dobro gi citas novinite ke vidis deka drugi go falat na Pato. So toa sto se napravi golem pritisok vrz nego.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom