Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај сеа вака да направиме еден муабет глеам се нешто калабала е...
На Милан значи очајно му требаат засилувања на СИТЕ (читај СИТЕ) позиции.
Дида сезонава слабо игра ама јебига се дешава туку финтата е што замената за Дида е тешко дрво.
Одбрана мора партнер за Неста у средина и десен офанзивен бек под хитно а не оној камењарот Одо.
Средина-тука ве гледам нешто сите се правите експерти дека не им треба на Милан средина.
Ај вака малце земете пример Пирло и Кака да се повредат на подолго време....кој ке биде замената за Пирло? Броки?! Емерсон?! Амброзини?!
А за Кака да не зборам, замена може да му биде Сидорф на неговата позиција но факт е дека премногу осцилира неговата игра сезонава. Има 2 добри утакмици у серија и после тоа на 4 го нема!
Нападот нејкам да го коментирам освен Пато се треба да се смени од корен!
А ти Ддиме фудбалски експерту што толку многу имаш познавање во доменот на фудбалска психологија и притисок врз играчите слободно може да се видиме очи у очи и да да подучам за многу примери кога најмладите фудбалери најлесто се справувале со притисокот и слично...
Сепак на светот е младите нели?
Ајде со среќа утре се надевам дека Патката ке ги среди!!

Otprilika go imas sostavot za slednata sezona ima nekolku podmladuvanja!!!

Vidi go pogore Milanez go napisa!!!!

Otprilika go imas sostavot za slednata sezona ima nekolku podmladuvanja!!!

Vidi go pogore Milanez go napisa!!!!
Така само го претпоставувам , не значи дека ќе биде тој + не верувам Анчелоти да купи над 3-4 играчи..

silvio12012008rqwetqwN.jpg

Титули , титули и само титули ... сонот на Берлускони ;)

se razbira samo tituli za milan.Da se nadevame deka timot na milan vo ovie 6 meseci ke ja vrati starata forma.A ke ja vrati i toa sigurno bidejki gi imame mladiot Pato i oporaveniot Ronaldo,kako i sekogas odlicnite ANDREA PIRLO,Kaka,Seedorf,Maldini,Nesta

А некој го гледаше ли последното издание на Пато ? И тоа на светското младинско првеснтво(20-год)...го гледаше некој Пато? Дали воопшто се забележуваше он во играта на Бразил, тоа беше последниот тест за Пато каде притисокот беше голем врз него(со цел да се покаже пред големиот број на скаути) и да бидам искрен не воодушеви со играта, не учествуваше многу во акциите на тимот, немаше "потези" за око ништо. Еве една мала споредба со Кркич, кој на секој натпреват постигнуваше гол на тоа првенство и ја одведе шпанија во финалето, а сега можете да го видите како се снаоѓа во Барса и покрај шансите што му се укажуваат тој има постигнато само 1гол.(17год има).
Единствено Пато го вадат 2та гола постигнати против Кореа. Првиот гол беше по асистенција во празно од Жо(мислам), непречен од никој истрча 50метри и го совлада голманот. И вториот гол беше по асистенција на Жо, со тоа што голот беше случаен т.е топката сама го удри пато во ногата и влезе во гол(2метри одалеченост од голот на Кореанецот)

Затоа мислам дека Пато нема да може да му се спротистави на притисокот, кој овојпат е мноогу поголем. Еден гигант како милан се моли на 18годишно момче.

Првиот тест во Серија А, би можел да биде утре ако Анчелоти го стави Пато во игра. И ако игра се надевам дека ке ме демантира од ова што го кажав. Се читаме за скоро време.

Секој има лошо издание неможе секогаш да биде во топ форма ај кажи некој од подобриве играчи што е секогаш спремен за секој натпревар , и кај најде да го споредиш Бојан со Пато тоа само националноста што ќе видиш треба да сватиш , бразилците се родени за фудбал ...

Лошо издание цело првенство ? ма дај не заебавај....

Кај најдов Бојан да го споредувам со Пато ? Па да бидам искрен Бојан е повеке ценет од Пато во моментов.
Бразилците родени за фудбал ? Според ова ти што го кажа, неможе да ги споредиме Фабрегас со Брага? така ? дека овој е бразилец и они секако се подобри од шпанците.

Za brazilcite opsto se misli deka se rodeni za fudbal-Born killers
Ako prais muabet za Krkic, toj e isto taka dobar ama so Pato ne se sporeduva, i sam si kaza deka igrase na prvenstvoto za mladinci kade sto ako ne se lazam Brazil go osvoi a Pato bese glaven igrac...

Бојан по право си е србин па и шпанец да е пак неможеш да го споредуваш со Пато , како прво уште ниедна официјална утакмица во дресот на Милан не изиграл Пато а веќе почна да коментираш. Бојан првата утакмица кога играше гол дан даде и гледам од што е добар се скапа голови давајќи секој натпревар . Пато тие дриблинзи што ги прави Кркич може само да сонува на тоа , и кај го најде да го споредуваш Фабрегас со Брага ццц ... што не го споредиш Фабрегас со Кака,Робињо го споредуваш со некој што сеа почнал да игра фудбал , :bezbol:

едит. Пато на првата утакмица за Милан даде гол ако не си знаел :bonjour:

Za brazilcite opsto se misli deka se rodeni za fudbal-Born killers
Ako prais muabet za Krkic, toj e isto taka dobar ama so Pato ne se sporeduva, i sam si kaza deka igrase na prvenstvoto za mladinci kade sto ako ne se lazam Brazil go osvoi a Pato bese glaven igrac...

Да во минатото кога Кака играше за таа репрезентација.
Бразил едвај ја помина групата, и во наредниот меч(елиминациски-прво коло) беше поразен од Нигерија. А и ти кажав, Пато беше одно од разочарувањата на првенството.

Бојан по право си е србин па и шпанец да е пак неможеш да го споредуваш со Пато , како прво уште ниедна официјална утакмица во дресот на Милан не изиграл Пато а веќе почна да коментираш. Бојан првата утакмица кога играше гол дан даде и гледам од што е добар се скапа голови давајќи секој натпревар . Пато тие дриблинзи што ги прави Кркич може само да сонува на тоа , и кај го најде да го споредуваш Фабрегас со Брага ццц ... што не го споредиш Фабрегас со Кака,Робињо го споредуваш со некој што сеа почнал да игра фудбал , :bezbol:

едит. Пато на првата утакмица за Милан даде гол ако не си знаел :bonjour:

Мислиш на оној гол на приателската со москва или со кој беше таму ?
Да не праиме моабет за приателски утакмици, Дос Сантос на припремите за Барса беше најефикасниот играч(покрај Ето, Анри, Меси...) за приателските зборам. А сега гол неможе да даде.

А и ти грешно си ме разбрал, реков Бојан на тоа младиснко првенство даваше гол(ови) на секој натпревар и ја однесе шпанија во финалето. А сега покрај шансите што ги добива во Барса, има дадено 1гол. И тоа со Брага го кажав, според тоа ти што го кажа и тоа како размислуваш.

Толку од мене, се читаме за некое време.

Да во минатото кога Кака играше за таа репрезентација.
Бразил едвај ја помина групата, и во наредниот меч(елиминациски-прво коло) беше поразен од Нигерија. А и ти кажав, Пато беше одно од разочарувањата на првенството.
Е значи не ми се верува ејј....Ддиме утре Анчелоти кога ке јаде клоца осеќам ти ке бидеш прв на листата за замени. ц ц цц
Само колку за инфо Пато на првата утакмица за Милан против Динамо Киев даде гол така да дебито му е со гол.
Друга работа е тоа што правиш глупа споредба со Кркич
Значи Пато направи трансфер од друга држава со друг јазик и многу други работи, за разлика од Кркич кој цел живот си беше по младински категории на Барса.
Ако ти текнува и кака беше млад бразилец непознат а тогаш во Милан играа Ривалдо и Руи Коста па покрај тој притисок ги истисна нив!!
За споредбата со Брага не ни коментирам срам ми е!

Мислиш на оној гол на приателската со москва или со кој беше таму ?
Да не праиме моабет за приателски утакмици, Дос Сантос на припремите за Барса беше најефикасниот играч(покрај Ето, Анри, Меси...) за приателските зборам. А сега гол неможе да даде.

А и ти грешно си ме разбрал, реков Бојан на тоа младиснко првенство даваше гол(ови) на секој натпревар и ја однесе шпанија во финалето. А сега покрај шансите што ги добива во Барса, има дадено 1гол. И тоа со Брага го кажав, според тоа ти што го кажа и тоа како размислуваш.

Толку од мене, се читаме за некое време.
Те молам да е толку од тебе!!!!
Ако само така ги вреднуваш напагачите значи ти Пипо го сметаш за еден од најдобрите напагачи на планетава така?:tapp::tapp::tapp:

Епа еве, не е толку од мене, али ова ми е последен пост.

Прво, читај убаво...не скокај зборови/редови, затоа што доаѓаш до погрешно мислење.
-Ти кажав за Пато, за приателските средби. прочитај убаво!
-Баш затоа што направил трансфер во пруга држава, уште потешко ке биде за Пато.
-За Кака, кога дојде...Милан играа далеку подобро од оваа сезона и немаше кузнае колкав притисок. За разлика од сега кога СИТЕ симпатизери на Милам, вклучувајки ги ЦЕЛ тим(од претседател до чистач у клубот) се молат на Пато да направи некое чудо и да ги извади од гомната сезонава, и од мизерната 10та позиција(или која е таму).
-И што го спомнуваш Пипо тука не ми е јасно. И за инфо, во своите најдобри денови, да пипо го сметав за еден од најдобрите напаѓачи во светот.

Capo Kapistec напиша:
Те молам да е толку од тебе!!!!
Ако само така ги вреднуваш напагачите значи ти Пипо го сметаш за еден од најдобрите напагачи на планетава така?:tapp::tapp::tapp:
Искрејно кажано јас го сментам дека нема играч како него , кога најмалку очекува противникот тој изненадува дај божe и Џила да стане како Пипо , Пипо ти е легенда нема техника , дриблинг а пак дава голови , камо да имаше сеа 30г а не 34г. :(
milan.jpg

:zver:

Abe deckoto ima takvo cuvstvo za orientacija na teren ednostavno cuvstvo za gol ima tipot, i u publika de se naoga ke se odbie od nego topkata i ke vleze u gol od tolku so znae kaj da zastane!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom