Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај честито ново телефонче![]()
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Мислам дека не може со Рома. Ако не се лажам одиме на некој од оние кои завршија 1 во група и чекаат противник за 1/8 финале како Бетис, Фенербахче, Арсенал...дајте ја Рома и Жозе [emoji846]
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Frenkie Frenkie what's the score !!!
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Мислам дека не може со Рома. Ако не се лажам одиме на некој од оние кои завршија 1 во група и чекаат противник за 1/8 финале како Бетис, Фенербахче, Арсенал...
Ја не знам зошто судиите се толку контра нас, на Твитер гледам сите полемизираат околу пеналот, околу фаулот врз Рашфорд на Камп Ноу, денеска кога тројца го стиснаа, многу корумпирани ми изгледаат не е ни чудо што сакаат Суперлига да прават, при сите можни средства да прегледуваат да донесат одлуки они ги користат уште толку да се заштитат, ние ако не освоиме нешто ќе биде ради судиите дефинитивно, да не спомнувам дека е плеј оф и дека пеналите треба да се ептен последна алтернатива, ако дават такви пенали на една утакмица треба бар по 5 да шутираат.
Ако одиш по тоа правило, тогаш не може ни Сосиедад, во иста група бевме.Не го разбирам Бруно на моменти. Знаеш дека ти суди судија кој гледа да биде во центар на внимание во секоја дадена ситуација, и ти му даваш шанса да направи некоја уште поголема глупост, и да те исклучи. Плус педерски потег. Не му доликува.
Не може Арсенал дека од иста лига. Дај овие Реал Сосиедад, ни останаа должни.
Нема врска судии. Во прво полувреме судеше контра нас, во второ ги сотре Барса. Овој Турпан е таков тупан, што никако не ја чувствува утакмицата. Остави нека тече, не секој контакт е фаул.
Ако одиш по тоа правило, тогаш не може ни Сосиедад, во иста група бевме.
Кој сака нека се падне утре, небитно. Нека се насочат кон Њукасл уште одма, ќе биде екстра тврд натпревар со многу ќотек.
И се ова ради Тен Хаг, го форсира Венгхорст, Бруно на крило се мачи и ете ти калакурницаВо прво мачиња, во второ лавови.