Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 18.068
Prodji sa mnom kroz crveno
neka sepotaat
Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека го охрабрат малце Бисака нека му кренат самодоверба да оди во офанзива, какви продори само направи, мислиш ќе се сплетка секој момент со топката, тој ја лепи за нозе. Игра како прероден.Маласија напред е послаб и од Ван Бисака, како само ужасно нафрла, то е чудо.
Нека го охрабрат малце Бисака нека му кренат самодоверба да оди во офанзива, какви продори само направи, мислиш ќе се сплетка секој момент со топката, тој ја лепи за нозе. Игра како прероден.
Нека го охрабрат малце Бисака нека му кренат самодоверба да оди во офанзива, какви продори само направи, мислиш ќе се сплетка секој момент со топката, тој ја лепи за нозе. Игра како прероден.
Ако не се лажам акцијата за првиот гол почна од него, ја изврти некако низ нозе, се залетаа и испаднаа 2-3 играчи од Сити, цела нивнс десна страна.Во неколку тесни ситуации, мислиш ке се сопне, овој прави топ дриблинзи...
Феноменални денес Фред, Маласија, Ван Бисака.
Гарначо, дете младо, се надевам дека ке останеш со главата на земја. Каков играч лежи во него.
Тњн Хаг, секоја чест за измената Ероксен-Гарначо.
Иако лани ни беше најдобар играч, Оле ја градеше играта околу него, го поремети системот од претходната сезона и сите знсеме како се заврши таа приказна, сега Тен Хаг си виде на време како стојат работите и го избркаНа крајот ќе испадне дека цел проблем во Манчестер Јунајтед бил Роналдо.
Гарначо, дете младо, се надевам дека ке останеш со главата на земја. Каков играч лежи во него.
Тен Хаг, секоја чест за измената Еруксен-Гарначо.
Да не ме сватш погршно последите натпревари ги изигра супер. Но премногу е несигурен кога оди напред нека ја заврши сезоната па ќе видиме што ќе покаже сега за сега би вложил во десен бек и би го откачил. Али ситуацијата ни е таква што мора да крпиме со него.Нека го охрабрат малце Бисака нека му кренат самодоверба да оди во офанзива, какви продори само направи, мислиш ќе се сплетка секој момент со топката, тој ја лепи за нозе. Игра како прероден.
Told yaОдам да ја уплатам 1&3+![]()