Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Многу ме радува што Ерик донесе играчи кои гризат на терен, се борбени по природа и што конечно после 8 9 сезони тимов игра како екипа, а не играат еден двајца.

Многу ме радува што Ерик донесе играчи кои гризат на терен, се борбени по природа и што конечно после 8 9 сезони тимов игра како екипа, а не играат еден двајца.
Со Ставро само околу тоа сме согласни дека Роналдо ја ебеше цела армосфера, џабе цел тим со ѕвезди кога нема хемија

5бода со утакмица помалку пред Тотенхем кој е на 5та позиција

5бода со утакмица помалку пред Тотенхем кој е на 5та позиција
Тотенхем ќе завршеше подобра работа доколку земеше барем бод денес, ама и ние свршивме работа од тие кокошкарите ко чекаме.

Мора Фред да му игра фластер на Одегард, слично како против Де Брујне претходната, цела игра им зависи од него. Џака офанзивно не е ни 10% од Одегард.
Подобри беа, ама Лорис ги закопа ептен со раниот автогол, после се беше лесно за Арсенал

Јас сепак би одел по Кејн како примарна цел. Најверојатно нема да фатат ЛШ повторно, овој има договор до 2024 ако не се лажам, така да ова лето е идеално да направи трансфер.

Јас сепак би одел по Кејн како примарна цел. Најверојатно нема да фатат ЛШ повторно, овој има договор до 2024 ако не се лажам, така да ова лето е идеално да направи трансфер.
Се ќе зсвиси од новите газди, колку ќе се спремни да инвестираат. Зш Леви ќе ди бара 100че макар и безпари да му оди Кејн следното лето.

Ако успејат да го земат супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom