Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нека прават трампа за Елмас [emoji3][emoji3]

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Може само за Виктор Осмен. :D
Автоматски споено мислење:

20220826_101330.jpg

:gjavol::чда::gjavol:

Последно уредено:
4 коло, 3,5 пропуштени меча.
Одлично одговара Марсиал на системов на Тен Хаг ама ова...
Нека стартува исто како со Ливерпул, па ако треба Роналдо во второ.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Сега и повеќе од јасно е зошто запнуваат за Ентони, Рашфорд очигледно ке игра место Марсијал во форот кога овој е повреден.

Сега и повеќе од јасно е зошто запнуваат за Ентони, Рашфорд очигледно ке игра место Марсијал во форот кога овој е повреден.
Десно ќе игра Ентони, Санчо е слаб десно Еланга бетер е.
Ќе одат по Гапко изгледа.

Победивме со Ливерпул и нема потреба од нови засилувања. Ако кикснеме утре до понеделник Антони ќе биде официјално играч на Манчестер .

Победивме со Ливерпул и нема потреба од нови засилувања. Ако кикснеме утре до понеделник Антони ќе биде официјално играч на Манчестер .
На такво размислување е клубот нажалост.
IMG_20220825_183930.jpg

На такво размислување е клубот нажалост.
Прегледај го приврзокот 343069
Па така е ако има нов лош резултат утре ќе убрзаат со Антони како со Касемиро со кој набрзина го направија. Ако победиме ќе го влечат до крај.

Ајакс одбиле 90 милиони евра за Антони.

Последно уредено:
Сеуште немале доставено понуда за Ентони. :mad:
Имале доставено понуда денес од 90 м евра но Ајах ја одбила и таа понуда сакале 110 до 120 м...

Јас да сум Јунајтед би се откажал од овој дил па нека им седи незадоволен играч во тимот идиоти се Ајах ..

Инаку Марсијал пак повреден мора Депај да се зима инаку вака ако останеме ништо неправиме..

Антони навистина сака да дојде, одбива и во недела да игра.

Имале доставено понуда денес од 90 м евра но Ајах ја одбила и таа понуда сакале 110 до 120 м...

Јас да сум Јунајтед би се откажал од овој дил па нека им седи незадоволен играч во тимот идиоти се Ајах ..

Инаку Марсијал пак повреден мора Депај да се зима инаку вака ако останеме ништо неправиме..
Овие Ајакс постојано ја зголемуват сумата. Гледаат дека нашите и 100 милиони ќе дадат, па ајде можеби уште 10-20 милиони плус ќе извлечат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom