Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Класика. Абе оди продавај таму дури има две нозе.
Десно ќе игра Ентони, Санчо е слаб десно Еланга бетер е.Сега и повеќе од јасно е зошто запнуваат за Ентони, Рашфорд очигледно ке игра место Марсијал во форот кога овој е повреден.
Па така е ако има нов лош резултат утре ќе убрзаат со Антони како со Касемиро со кој набрзина го направија. Ако победиме ќе го влечат до крај.На такво размислување е клубот нажалост.
Прегледај го приврзокот 343069
Имале доставено понуда денес од 90 м евра но Ајах ја одбила и таа понуда сакале 110 до 120 м...Сеуште немале доставено понуда за Ентони.![]()
Овие Ајакс постојано ја зголемуват сумата. Гледаат дека нашите и 100 милиони ќе дадат, па ајде можеби уште 10-20 милиони плус ќе извлечат.Имале доставено понуда денес од 90 м евра но Ајах ја одбила и таа понуда сакале 110 до 120 м...
Јас да сум Јунајтед би се откажал од овој дил па нека им седи незадоволен играч во тимот идиоти се Ајах ..
Инаку Марсијал пак повреден мора Депај да се зима инаку вака ако останеме ништо неправиме..
Ја претерааTalks ongoing between Manchester United and Ajax over Antony after €90m bid rejected. #MUFC