Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

| Antony (#MUFC target) left two hours before the rest of the team left and gave his shirt to a fan as he left the training complex. He has not trained today too. #mufc are preparing a new offer for Antony for around €94m including add-ons #mulive [sky]
Чекаат да видат дали ќе има протести па да ја пуштат понудата. :D

На хартија, не би требало да е Мегваер до толку катастрофален со Касемиро пред нив.
Така се тешевме кога го земавме Варан дека Мегваер ке изгледа мн подобро до него ама статива

Така се тешевме кога го земавме Варан дека Мегваер ке изгледа мн подобро до него ама статива

Ja лично пекав за квалитетен DM уште лани пред да почне сезоната, зашто не ставаа у тајлт контендерс со новите засилувања тоа лето и пишав дека би ризикувал со таа одбрана, само да купиме саглам DM играч. Ете, ми се исполни желбата, Касемиро е повеќе од што се надевав. Верувам дека нема да имаме онака катастрофален учинок во одбрана како изминатава сезона, иако засега почетокот не ветува.

Слеп човек ке види дека ни треба квалитетен дефанзивен средњак ако сакаме да одиме на титули, и сега пак ке треба да чекаме цела година за истиот играч.

Би ризикувал со моменталната одбрана, за сметка на квалитетен DM.

Ja лично пекав за квалитетен DM уште лани пред да почне сезоната, зашто не ставаа у тајлт контендерс со новите засилувања тоа лето и пишав дека би ризикувал со таа одбрана, само да купиме саглам DM играч. Ете, ми се исполни желбата, Касемиро е повеќе од што се надевав. Верувам дека нема да имаме онака катастрофален учинок во одбрана како изминатава сезона, иако засега почетокот не ветува.
Повеќето бевме за ДМ да се купи, на почеток кога излегоа шпекулации за ДеЈонг викавме што им е ни треба ДМ (Рајс) за послем да се смени ситуацијата и да се вергла за ДеЈонг
Дека ке биде постегната дефанзивната линија со Касемиро ке биде ама он не може ниту било кој друг да влијае на индвидуалните киксови што Мегваер ги прави
Затоа ако можат да му извадат 80м без размилување нека го дадат, немаме потреба од толку скап играч за ротација башка замената негова (Пау Торес) може ептен да се погоди зашто ако сакаме успех мора да ја средиме и таа позиција

Ако се размислува наместо Антони да се зема Гапко ќе си пукаме во глава...

Ѓи гледав натпреварите со Монако и еве двата со Ренџерс Гапко ништо непокажа апсолутно ништо..Се си мислам дека од Јунајтед чекат да видат дали ПСВ ќе оди во ЛШ ако не ќе го земаат за многу помалку пари и евентуално би бил замена за Антони.Двајцата нема шанси да дојдат знаејќи какви дебили имаме за директори .. Многу ми е криво за Де Јонг што недојде..

Mислам дека Ентони ке се случи многу наскоро, Ајакс веќе го договара Зијех како замена, и она што го направи играчот со клубот делува дека тешко ке се случи да остане во Ајакс.
Автоматски споено мислење:

Speaking of the Devil... Ова е луда пара. Ваљда Тен Хаг знае што прави. Од се што гледав за овој Ентони, добра страна е што знае да предрибла играч. Она на кое ке мора да работи премногу е end product. Завршен пас и шут. 19-ти во Холандска лига по комбинирани G/A.

Последно уредено:
Mислам дека Ентони ке се случи многу наскоро, Ајакс веќе го договара Зијех како замена, и она што го направи играчот со клубот делува дека тешко ке се случи да остане во Ајакс.
Автоматски споено мислење:

Speaking of the Devil... Ова е луда пара. Ваљда Тен Хаг знае што прави. Од се што гледав за овој Ентони, добра страна е што знае да предрибла играч. Она на кое ке мора да работи премногу е end product. Завршен пас и шут. 19-ти во Холандска лига по комбинирани G/A.

Реков дека цената е крајно ненормална, ама респект за желбата која ја покажува да дојди во Јунајтед. Не се сомневам дека ќе дава 200% на терен.

Многу елементи од сагава со Ентони некако наговестуваат дека сумава е плаќање на идни услуги за да биде и волкот сит и овците на број. Ќе образложам ако го потпишеме.

Со Дубравка и Ентони веројатно ќе го завршиме пазарот. Запнаа за голман, за Сомер, Трап и Влаходимос наводно сме одбиени. Тоа што се оди на евтина варијанта голман ме наведува да мислам дека догодина ќе се оди ол ин на Облак кој е слободен агент. На Де Геа мислам дека му е последна сезона.

Не можи некако да им увалиме од Амад, Чонг, Пелистри во дилов за Ентони за да бувниме цена. Преголем износ е. Предност е што е потенцијал и што има јак карактер па верувам дека ќе гини за Тен Хаг на терен.

Од овој Гакпо воопшто не сум импресиониран и подобро е мислам тие 50 милиони евра да ги дадат за уште еден играч од средина и нов голман. Гакпо не ми изгледа дека е подобар од Рашфорд или Еланга. Нека ги земат Антони, Тилеманас и Трап/Дубравка и имаме топ состав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom