Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Челси им барал наводно 44 милиони евра за Зијех. Немав време да ја проверам информацијата. Нормално е дека не сакаат да им дадат добра цена на Ајакс, знаејки дека Јунајтед ке си го собере одма потоа Ентони. Ако ти текнува, пред 2-3 недели се збореше Јунајтед да го земе Зијех за некои 8-10 милиони фунти.
Последно од тој Мајк Вервеиј е дека се прекинати преговорите затоа што не само што не можеле да се договорат со Челзи, туку не можат да се договорат и со Зијех.

Не знам дали од него или од некој друг исто прочитав и дека алтернативите на Ајакс се на ептен пониско ниво и затоа не сакаат да попуштат.

Дојде 27ми август, на нас уште ни фалат 3 нови играчи во прв тим. Секоја чест! :bravobe:

Зарем пак leaks од соблекувална?
Не верувам. Понеделникот и јас се посомневав кога излезе пред Ливерпул, ама на крај испадна пола постава различна. Најверојатно си нагаѓаат на среќа.

Ликнатиот тим е всушност погодениот. Касемиро на клупа.

Ликнатиот тим е всушност погодениот. Касемиро на клупа.
очекувано според мене... мислам дека имаше само еден комплетен тренинг со екипата... исто така се ми се чини дека денес ќе го глеаме Роналдо за последен пат во наш дрес..

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Само ние онаква шанса со практично 3 зицери не можиме да искористиме.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Каков ботски центаршут на Далот прееска :facepalm:

Ливерпул изгледа неше блесок во морето од сивило.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Топло им е, не можат на жештинава сеа да се замараат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom