Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве има најави и за уште една бомба, Халанд во Јуве. Е значи како мразам што сме флегми во трансфериве, пред нос ќе ни ги земат играчите. Уште на Погба се надеваме. Ќе треба в година да го преплаќаме 30 годишен Кејн.
Нигде нема вакво инфо. А да бидеме реални, ова се граничи со научна фантастика. Покрај Јунајтед, Сити, Реал очекувам и ПСЖ да испрати понуда, да оди во Јуве треба да е тежок идиот. А не ми делува баш така.Еве има најави и за уште една бомба, Халанд во Јуве. Е значи како мразам што сме флегми во трансфериве, пред нос ќе ни ги земат играчите. Уште на Погба се надеваме. Ќе треба в година да го преплаќаме 30 годишен Кејн.
ова е океј сценарио за нас.... ако замине еден од Кин/Ришалисон веројатно Евертон ќе запне за и ќе не "спаси" од Џеси Лингард...Мино му е агент и на Моиз Кин, а Јуве се во напредни преговори за него така да не ќе да е Хааланд. Башка што Хааланд ќе кошта 150м + оооогромни трошоци во врска со плата и комисии за свињата, што испаѓа 5 пати поскап трансфер од чувањето на Роналдо.
Можеби и двата. ПСЖ наводно го бараат Ричарлисон.ова е океј сценарио за нас.... ако замине еден од Кин/Ришалисон веројатно Евертон ќе запне за и ќе не "спаси" од Џеси Лингард...
Кај Роналдо секако е поголема вината, заради обичен Бон-тон не треба у Сити да иде само Сити и Ливерпул се 2та клуба на овој свет во кои не е убаво да иде и он запнал да иде, шо е следно Рамос у Барса да го видам или Меси у РеалТогаш во случајов кај кого е поголема вината? или требаше да се измоча на цел труд и да отиде у Америка?
Sent from my iPhone using Tapatalk
И ми коња за трку имамо.Па со Роналдо назад, можеше многу пари да направат од дресови. Нешто слично како што се случи со Меси.
И ми коња за трку имамо.![]()
јас мислам дека се обидуваат да исперат образ... дај Боже да ме демантираат ама не верувам...НЕМОЈ СРЕЧО НЕМОЈ ДАНАС! ДЕЧКИВЕ ОД MUPPTIERS ВИКААТ ДЕКА ЌЕ СЕ ОБИДАТ ДА ГО ДОНЕСАТ!!!