Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Автоматски споено мислење:

Оваа покажува дека сме далеку од фудбалски успех.

Cristiano Ronaldo told to Jorge Mendes he’s “open to join Manchester United” for incredible comeback. Contract to be sent in the next hours - Man Utd discussing with Cristiano and Mendes deal until June 2023. #MUFC

Manchester City have never sent an official proposal.

Како да испратат official proposal, кога нејќеа да платат 30м ?

Уште му прпа од стариот а? :свиркам: :pos: :pos: :pos:

Речите што ќе речите, ако дојде во Јунајтед шансите за титула во Премиер ни се многу големи. Човекот си дава по 20 гола во сезона како од шала. Тоа ич не е за потценување иако има 36 години, физички е најспремен од сите фудбалери на терен. :)

Чекај бе нели пари немаат за холдин везњак се додека не почнат со продавање од каде сега има.
Од немај каде. :)
Повторно почна да врие фан базата вчера, потајно очекував дека ќе се вмешаат.

Чекај рано е, можеби ќе донесат и ДМ до вторник.

Мене ми се чини Погба ќе биде зацементиран на пивот, Роналдо ќе игра 9ка или лево крило, а Кавани ќе се убацува на шпиц од втор план. Како и да е, ќе се ротира у предниот дел премногу, Санчо може да игра на 2те крила, Рашфорд и Гринвуд исто може да шетаат низ форот.

Автоматски споено мислење:

Мене ми се чини Погба ќе биде зацементиран на пивот, Роналдо ќе игра 9ка или лево крило, а Кавани ќе се убацува на шпиц од втор план. Како и да е, ќе се ротира у предниот дел премногу, Санчо може да игра на 2те крила, Рашфорд и Гринвуд исто може да шетаат низ форот.
А да го играме Десен бек?

Ако навистина го донесеме Роналдо тоа директно не прави конкурентни за титулата ..Стариот лисец секогаш ке има импакт врз Роналдо..Интересни ке бидаат наредните часови..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom