Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јунајтед нема играчи а гледам по Погба пцуете Солсјкаер итн... па немате играчи каков гринвуд мек томинеј бегај таму... после за титула е не бива

Со играч вишок гол не можеме да дадеме

чудете се пак зашто е прв пик за бркање Солскјер според кладилнициве

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neka zatvorat.klubo do.narednata.sezona.da.ne.se.brukat.ej na koj trebe.bodovi so manchwster gi dobiva.ebem.gi I u tikvarite

2 пати натскокан Линделоф за 1 недела и примени погодоци по негова слаба реакција. Премногу лош старт на сезона. Оле сам си се доведе во толку неугодна ситуација.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Од авион се гледа дека сака преку ЕЛ да освои ЛШ , ама тоа ќе му се удри од глава..
Срамота е тоа да го прави Јунајтед, без разлика дали освоил или не

Не успеавме да победиме екипа со играч повеќе која во последните 2 години има 8 победи дома.

Срамота е тоа да го прави Јунајтед, без разлика дали освоил или не
Зборев јас летото дека мачни ќе е.
Срамота како не е. Ама сега не се ни нервирам веќе. Погба секако на таа позиција не може да игра овој пак. Гринвуд ништо не покажа овој го форсира. Има доста глупости.

Манчестер Јунајтед - дефиниција за јад, беда, очај.

Играта со играч повеќе беше срамна во најмала рака. 20 и кусур минути не и создадовме никаква шанса на една од 5те најслаби екипи во лигата. Од друга страна поарно и што не тепаа, секако не заслужија и ќе беше само и само ради црвениот картон.

И Солкјер нека си ебе матер со Лингард и Переира. НИКОГАШ нема да биде играчи од двајцава, да имаа некое искуство или кој знае што па да ги пушта да играат да сфатев, ама вака, шумумиги изгубени во портор и двајцата подобро со играч помалце да играме.

Сезоната е завршена а тек е 31ви Август. Нема потреба да се лажеме и со топ 4, тимов нема квалитет да фати место во прва половина на табелата, за повеќе да не збориме. ПАК мора да спомнам дека не ми се верува дека изгубивме искусни играчи како Лукаку и Херера и не ги замнивме со ниту еден играч. После секој кикс ќе го зборам ова (значи секое коло) цела сезона, да се знае зошто се наоѓаме во ваква мизерија.

Имаме 2 класа играчи, едниот со умот надвор од Јунајтед, другиот сеуште се мисли дали сака да продолжи во клубот. Другото се паразити, потрошена роба и неискусни деца. Fasten your seat belts, не чека јака вожња сезонава, не би се зачудил и на 12то место да завршиме на крај.

Жал ми е што ќе го кажам ова, ама од втора екипа во Англија во 2018та ние успеавме да станеме просечно мид-тејбл тимче за само 15 месеци. Секоја чест на фантастичната политика на водење на клубот! Да ми го јадат курот сите до еден! А до Белград не одам и карти, превоз плус 500 евра "дневница" да ми понуди некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom