Манчестер Јунајтед - дефиниција за јад, беда, очај.
Играта со играч повеќе беше срамна во најмала рака. 20 и кусур минути не и создадовме никаква шанса на една од 5те најслаби екипи во лигата. Од друга страна поарно и што не тепаа, секако не заслужија и ќе беше само и само ради црвениот картон.
И Солкјер нека си ебе матер со Лингард и Переира. НИКОГАШ нема да биде играчи од двајцава, да имаа некое искуство или кој знае што па да ги пушта да играат да сфатев, ама вака, шумумиги изгубени во портор и двајцата подобро со играч помалце да играме.
Сезоната е завршена а тек е 31ви Август. Нема потреба да се лажеме и со топ 4, тимов нема квалитет да фати место во прва половина на табелата, за повеќе да не збориме. ПАК мора да спомнам дека не ми се верува дека изгубивме искусни играчи како Лукаку и Херера и не ги замнивме со ниту еден играч. После секој кикс ќе го зборам ова (значи секое коло) цела сезона, да се знае зошто се наоѓаме во ваква мизерија.
Имаме 2 класа играчи, едниот со умот надвор од Јунајтед, другиот сеуште се мисли дали сака да продолжи во клубот. Другото се паразити, потрошена роба и неискусни деца. Fasten your seat belts, не чека јака вожња сезонава, не би се зачудил и на 12то место да завршиме на крај.
Жал ми е што ќе го кажам ова, ама од втора екипа во Англија во 2018та ние успеавме да станеме просечно мид-тејбл тимче за само 15 месеци. Секоја чест на фантастичната политика на водење на клубот! Да ми го јадат курот сите до еден! А до Белград не одам и карти, превоз плус 500 евра "дневница" да ми понуди некој.