Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Наводно сака колку што Ливерпул плати за Ван Дајк. Реално Тоби е можеби најдобар стопер во лигата,но 50 милиони е фер цена за него.

Oн имаше подолг договор со Светците, затоа и таа пара, за разлика од Тоби кој од Јануари чинам ке може да се договори со било кој клуб.

Абе сероња нека му го дадат Фелаини и 30 м и ние и тие задоволни особено ако Дембеле си оди од кај нив..

Абе сероња нека му го дадат Фелаини и 30 м и ние и тие задоволни особено ако Дембеле си оди од кај нив..
Фелаини брат после 30ти не под договор со нас...така да за фри можат да го лапнат ако го сакаат.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Фелаини брат после 30ти не под договор со нас...така да за фри можат да го лапнат ако го сакаат.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
И тој чопор ќе го шишат лустер гледам јас :D :D

ке попушти евреинот
кај пропушта тој шанса пари да лапне
посекако го губат на полусезона

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не сфаќам зошто имате уплав од фудбалери кои се 29-30 години, значи за стопери правиме муабет, Фердинанд до 35 тераше а имаше хронични проблеми со ишијасот, Тери исто догура далеку, истото сигурна сум ќе беше и со Видиќ да не ги скинеше лигаментите, Годин на 29 тек влагаше во прајмот, Лусио па да не го ни спомнувам и тн.

Ако Тоби е гаранцијата да не ги гледаме и следна сезона на дербиња Бивис и Батхед и тоа ќе значи дупло помалку експонирање на ДДГ тогаш и 100 нека дадат.

Не сфаќам зошто имате уплав од фудбалери кои се 29-30 години, значи за стопери правиме муабет, Фердинанд до 35 тераше а имаше хронични проблеми со ишијасот, Тери исто догура далеку, истото сигурна сум ќе беше и со Видиќ да не ги скинеше лигаментите, Годин на 29 тек влагаше во прајмот, Лусио па да не го ни спомнувам и тн.

Ако Тоби е гаранцијата да не ги гледаме и следна сезона на дербиња Бивис и Батхед и тоа ќе значи дупло помалку експонирање на ДДГ тогаш и 100 нека дадат.

Ич не сфатливи се луѓево на моменти, нејкат линделоф да го гледаат грешки да прави а од друга страна не го сакаат еден од најдобрите штопери во премиер кој успат ќе команда позади и ќе ги шлапа младиве.Нека изигра 3 години у топ форма таман линделоф ќе се оформи ко играч или некое друго дете.Најбитно од се, проверен е во премиер и инстантно ќе се уклопи у тимот, ко матич што се уклопи.

Ич не сфатливи се луѓево на моменти, нејкат линделоф да го гледаат грешки да прави а од друга страна не го сакаат еден од најдобрите штопери во премиер кој успат ќе команда позади и ќе ги шлапа младиве.Нека изигра 3 години у топ форма таман линделоф ќе се оформи ко играч или некое друго дете.Најбитно од се, проверен е во премиер и инстантно ќе се уклопи у тимот, ко матич што се уклопи.
И за Матиќ имаше плачки, се сеќавам :D a aко е 21-2 како Линделоф ете што викаш, млад е, неискусен, ќе греши. За во дефанзива проверена роба ни треба.

Не ја врти тезата сега. Никој не вика дека има уплав и дека не го сакаме Тоби затоа што е 29-30, поентата ми е дека износот кој го бара Леви т.е 70 м за играч кој е 29 на 30 години и на година пред истек на договор е реално висок износ. Значи годините ги врзувам за износот, а не за тоа дали возраста како бројка од аспект колку сезони фудбал би имало во него.

Затоа прокоментирав, барем 2-3 години да беше помлад и при ваква ситуација со договорот и 80 ќе ги прифатев.

Да сите се во право ама да се вратиме на темата мислам дека Зиак е во право за тоа што го вели, а се држи на она што го кажа дека тој го вели тоа дека трансферот е скап, за годините што ги има и остатокот од договорот што останал да го доработи...Мислам дека дури и Илумиус не сакаше да стави акцент на тоа туку и забодело око годините, па се надоврзала на друга тема ја така сфаќам...
Ама топче сите си го сакаме клубот..

Не ја врти тезата сега. Никој не вика дека има уплав и дека не го сакаме Тоби затоа што е 29-30, поентата ми е дека износот кој го бара Леви т.е 70 м за играч кој е 29 на 30 години и на година пред истек на договор е реално висок износ. Значи годините ги врзувам за износот, а не за тоа дали возраста како бројка од аспект колку сезони фудбал би имало во него.

Затоа прокоментирав, барем 2-3 години да беше помлад и при ваква ситуација со договорот и 80 ќе ги прифатев.

Спремен си за 20 милиони да ги гледаш Смолинг и Џонс цело време прва? :D

Нека си го платат Тоби и 70-ка, се знае дека со Леви нема преговарање, човекот е лев 100%. Веќе добри 5 години не помирисавме ПЛ, така да, ме боли уво дали трансферот ке биде исплатлив од финансиска точка откако ке си отиде овој. Ако сака и миљарда нека потрошат на играчи, Сити не направи онаков тим ценкајки се за 20 милиони.

Спремен си за 20 милиони да ги гледаш Смолинг и Џонс цело време прва? :D

Нека си го платат Тоби и 70-ка, се знае дека со Леви нема преговарање, човекот е лев 100%. Веќе добри 5 години не помирисавме ПЛ, така да, ме боли уво дали трансферот ке биде исплатлив од финансиска точка откако ке си отиде овој. Ако сака и миљарда нека потрошат на играчи, Сити не направи онаков тим ценкајки се за 20 милиони.

Прво се надевам дека Баји ќе се рехабилитира и ќе биде спремен барем најмалку во 90% од натпреварите да игра. Така да еден од овие двајца од старт да се елиминира. Па потоа нека го донесат Тоби и еден од Смолинг/Рохо/Линделоф нека се спакува. Џонс си го чувам за клупа решение.

Инаку дадов таков тип коментар зошто реално изгледа многу и боди очи со оглед на тековната ситуација (возраст + остаток од договор), па ќе ни руши многу позиции во преговарање во иднина. И мислам дека добар потег правиме сега со тоа што им викаме: Чекајте малку, да видиме и други играчи чим вие толку барате и ќе разгледаме опции во Варан, Ленгле, Боатенг. За после да му се вратиме на Леви со 55-60 да го договориме. И онака после СП ќе биде спремен за трансфер. Не знам само зошто не пробаат и Смолинг да им го протнат во договорот.

Епа висок е ама и Тоби е најдобар стопер во лигата и им беше најдобар играч на кокошките лани. Добиваш спремен, константен играч кој веднаш ќе се вклопи. Тука возраста не е некој фактор во одредување на цената. Како што и кажа Видук, не можеме да се ценкаме за 10-20 милиони во период кога Сити дава по 170 само за бекови.

Боатенг веќе го има достигнато максимумот во кариерата, тешко дека би играл со исти мотив како Тоби. А и некако ми делува склон на повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom