Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А тоа било. ОК, еве јас мислам вака да пазарат овој преоден рок. Реално.

Де Геа

Валенсија Умтити Рамос Марсело

Крос Матич

Погба

Меси Лукаку Роналдо

За резерви можат да ги земат Азар, Де Брујн и Неимар.

Нека има.
Па супер ако мислиш така ама јас мислам дека пола од тие што ги наброја веќе немаат никаков императив за повеќе така да очекувам кариерите да им одат во надолна линија... не ти го сфаќам сарказмот ама ако сакаш да не се пишува тука ете нека кажат другите нема шо ја на тебе да ти кажувам и така си мајмун

Toни е добар, САМО ако се користи рационално. Да се оставиш со него како прв избор за цела сезона е САМОУБИСТВО. Во неколку наврати на крајот од изминатава сезона му требаше одмор по 2 одиграни утакмици во пократок период.

Наводно Силва го сакал Линделоф во Евертон.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Изгледа Шо ќе добие уште една шанса од Моу.

Мислам дека ова е грешка, си требаат 2 бека, Сандро и Шо, а не пак да се крпиме со вингери вратени на бековски позиции.
Епа е и ТФМ е во комбинација за десен бек така да Далот ќе покрива и лево и десно по ротација.

Го пишав ова уште кога дојде Далот.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ми личи дека си играат/ценкаат со јуве ради дармијан.Не верувам дека мурињо ќе остави сезоната да му се заснива на случајности и комбинации поготово ко што и самиот знае дека можеби нареднава му е да се биде или не.

Ако останеме и на осми август со Шо/Јанг/Валенсија/ТФМ/Далот на бековските позиции, ве молам немој некој титула да спомнел во пост, макар и на заебанција, за стопер па не ми се ни муабети.

Не ме интересираат глупостите као не биле уверени, не знам што, во врска со Тоби и Сандро кога овие двајцава беа приоритет.

A number of defenders are understood to be on United's radar, including Raphael Varane, Jerome Boateng, Kalidou Koulibaly, Milan Skriniar, Alessio Romagnoli, Jose Gimenez and Caglar Soyuncu, but any prospective deal is expected to be the club's most complicated transfer this summer.

Нека почекаат уште малце, што.

Сити а и догодина и Ливерпул и Тотенхем очекувам да им се придружат, не можеш да ги предизвикаш со Шо кој пред шеснаесетник не знае дали додаде или да нафрли, Бивис и Батхед во екипа, како и Валенсија и Ешли Јанг со по 150 години. Значи џабе имаме таков напаѓачки потенцијал во екипата кога сета енергија ќе биде концентрирана на дефанзива како и досега само затоа што се килави позади.

Не би имал што против и за Кулибали ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom